WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι πιο όμορφες ατάκες για να πείτε χρόνια πολλά στις φίλες σας που είναι και μανούλες


12 Μαΐου 2018

london-scout-27289-unsplash.jpg

«Η πιο φοβερή φίλη μου απλά τυχαίνει να είναι και η πιο καταπληκτική μαμά όλου το κόσμου». Μια γλυκιά δήλωση για να δείξετε στη φίλη σας πόσο την αγαπάτε και να την κάνετε να νιώσει όμορφα. Αυτός δεν είναι και ο στόχος άλλωστε;

«Εκτός από φίλη έγινες και μαμά. Είσαι ό,τι καλύτερο». Αυτός είναι ακόμη ένας όμορφος τρόπος για να πείτε χρόνια πολλά στη φίλη σας που είναι και μαμά.

«Η ζωή της μαμάς δεν είναι εύκολη, αλλά εσύ τα καταφέρνεις πάντα». Αυτή η φράση αντικατοπτρίζει όλη την αλήθεια.

Διαβάστε εδώ: Η δύναμη που έχει το φιλί στο μέτωπο

«Χρόνια πολλά στη καλύτερη μου φίλη και στον φτηνότερο θεραπευτή μου». Μια φράση που εμπεριέχει μια δόση χιούμορ αλλά και αλήθειας. Η φίλη σας σίγουρα θα χαμογελάσει και θα συγκινηθεί.

«Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόσουν μια καταπληκτική μαμά». Με αυτή τη φράση δείχνετε το θαυμασμό και την αγάπη προς εκείνη.

«Ελπίζουμε ότι σήμερα θα φάμε σούσι και θα πιούμε μαργαρίτες. Χαμογέλα μαμά». Εάν η φίλη σας αγαπάει τα πάρτι τότε είναι ευκαιρία εκτός από την ανάρτηση αυτής λεζάντας, να της οργανώστε και ένα.

«Η Wonder Woman είναι ένα τίποτα μπροστά σου. Χρόνια πολλά στην καλύτερη μου φίλη». Μια φράση για τις μαμάδες που αγαπάνε τους υπερήρωες και που δείχνει το θαυμασμό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.