WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

10 πράγματα που θα έκανε για εσένα μόνο η μαμά σου


SPAPADIMITRIOU

5 Ιουλίου 2018

roberto-nickson-g-430885-unsplash.jpg

Παρακάτω είναι 10 πράγματα που θα έκανε για εσένα μόνο εκείνη:

1. Μόνο η μαμά σου θα κατάφερνε να φτιάξει τέσσερα διαφορετικά φαγητά μέσα σε μισή ώρα, επειδή όλοι στην οικογένεια έχετε διαφορετικά γούστα.

2. Μόνο η μαμά σου θα μπορούσε να σε ακούσει να κλαις με λυγμούς μετά από ένα χωρισμό, να μείνει ξύπνια δίπλα σου όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα να είναι γεμάτη ενέργεια, χωρίς να παραπονεθεί.

3. Μόνο η μαμά σου θα μπορούσε ενώ κρατάει στο ένα χέρι δεκαπέντε σακούλες σούπερ μάρκετ και στο άλλο ομπρέλα γιατί βρέχει, να βρει τρόπο για να σηκώσει το κινητό όταν την πάρεις τηλέφωνο.

4. Μόνο η μαμά σου θα σε περίμενε ώρες έξω από τον προαστιακό, ενώ εσύ της είχες πει ότι "σε πέντε λεπτά ξεκινάς.

5. Μόνο η μαμά σου θα πλήρωνε εκείνο το λογαριασμό για το ρεύμα σου που κοντεύει να λήξει, επειδή ξαφνικά, στο τέλος του μήνα αποφάσισες να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια και –όπως δεν περίμενε κανείς- βγήκες εντελώς εκτός προϋπολογισμού.

6. Μόνο η μαμά σου θα σε άκουγε να γκρινιάζεις όλη μέρα χωρίς ουσιαστικό λόγο και να παραπονιέσαι ότι όλα στη ζωή σου είναι στραβά, χωρίς να σου ζητήσει να συνέλθεις και να αποκτήσεις ξανά επαφή με την πραγματικότητα.

7. Μόνο η μαμά σου θα έτρεχε στο μπάνιο έχοντας ακούσει την κραυγή σου, για να αντικρύσει κι εκείνη την κατσαρίδα που σχεδόν σου προκάλεσε έμφραγμα, να μαζέψει όλο της το θάρρος, να ανοίξει το ντουλάπι, να πιάσει το Baygon και να την ψεκάσει μέχρι θανάτου – γιατί, άνθρωπος είναι, αν προσπαθούσε να τη σκοτώσει πατώντας τη θα πάθαινε εκείνη το σοκ.

8. Μόνο η μαμά σου θα έτρεχε στο σπίτι σου να σιδερώσει, αν και μένετε δύο ώρες μακριά, επειδή της είπες ότι δεν έχεις προλάβει να κάνεις τίποτα λόγω φόρτου εργασίας.

9. Μόνο η μαμά σου θα μπορούσε να σου δανείσει το αγαπημένο της τάπερ, και να μη σου του ζητήσει πίσω όταν εσύ, μαγικά, θα το χάσεις.

10. Μόνο η μαμά σου σε άκουγε να της φωνάζεις επειδή σε πήρε τηλέφωνο μία ακόμη φορά στο γραφείο ενώ πνιγόσουν στη δουλειά, ή γιατί «ποτέ δε σε καταλαβαίνει και δε σε αφήνει σε ησυχία», και μετά από πέντε λεπτά να είναι χαμογελαστή.

Για αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους οι μαμάδες μας είναι σούπερ ήρωες στη ζωή μας, γι' αυτό μην ξεχνάτε να τους το αναγνωρίζετε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS