WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι να κάνουμε για να μας συμβαίνουν θετικά πράγματα


26 Αυγούστου 2018

lidya-nada-638316-unsplash.jpg

Εμείς προκαλούμε όλα όσα μας συμβαίνουν είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά. Μάλιστα ολοένα και περισσότερα επιστημονικά στοιχεία είναι ικανά να κάνουν και τους πιο δύσπιστους να βάλουν στην άκρη τις ενστάσεις και να ακούσουν. Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να μάθει τον τρόπο για να του συμβαίνουν θετικά πράγματα στη ζωή του; Αν ανήκετε και εσείς είτε στους δύσπιστους είτε σε εκείνους που θέλουν να μάθουν, συνεχίστε την ανάγνωση.

Ζήστε το σήμερα.

Μην κολλάτε στο παρελθόν και σε πράγματα που πήγαν στραβά. Εάν εδώ και τώρα δεν μπορείτε να είστε χαρούμενοι τι σας κάνει να σκεφτείτε πώς αύριο αυτό θα αλλάξει; Όσοι είναι χαρούμενοι και ζουν το σήμερα, κάνουν θετικές σκέψεις.

Διαβάστε εδώ: 3 τρόποι για να ανακουφιστείτε από το στρες μέσα σε λίγα λεπτά

Βοηθήστε τους ανθρώπους.

Βοηθώντας τους άλλους, δημιουργείτε καλό κάρμα, επειδή και οι άλλοι μπορεί να σας βοηθήσουν όταν το χρειαστείτε. Για να μην αναφέρουμε ότι όταν βοηθάτε τους συνανθρώπους σας, βοηθάτε και τον εαυτό σας. Έάν νιώθετε χαμένοι τον τελευταίο καιρό και θέλετε να σας συμβεί κάτι θετικό, απλά προσφέρετε τη βοήθειά σας. Ο καθένας μας χρειάζεται ένα σκοπό και η βοήθεια σε όσους μας έχουν ανάγκη, θα πρέπει είναι ένα μέρος αυτού του σκοπού.

Να χαμογελάτε.

Όταν βλέπουμε χαρούμενα πρόσωπα γύρω μας, αμέσως μας φτιάχνει τη διάθεση. Έτσι λοιπόν χαρίστε και εσείς το πιο γλυκό σας χαμόγελο και η θετική ενέργεια που θα δώσετε, θα έρθει σύντομα πίσω σε εσάς.

Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και τον κόσμο.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που απαιτούν πολλή υπομονή, ειδικά η επιτυχία. Δεν μπορείτε πάντα να έχετε αυτό που επιθυμείτε ακριβώς τη στιγμή που θέλετε να το έχετε. Όταν έχετε υπομονή τότε θα σας έρθουν όλα όσα προσδοκάτε.

Διαλογιστείτε.

Όταν όλα αποτύχουν, απλά ηρεμήστε το μυαλό σας, δώστε προσοχή στις σκέψεις σας και βεβαιωθείτε ότι παραμένουν θετικές. Είναι σημαντικό να καθαρίζετε το μυαλό σας από όλα τα αρνητικά, έτσι ώστε να μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω ό,τι καλύτερο έχετε και να διαχέετε καλή ενέργεια στους γύρω σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.