WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

4 εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε από την κακή τύχη


17 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1524250502761-1ac6f2e30d43.jpg

Πολλές φορές, αισθανόμαστε ότι η ζωή μας δεν κινείται στο σωστό δρόμο. Μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν σωστά, παρά τη συνεχή σκληρή δουλειά και τις προσπάθειες που κάνουμε. Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το σύμπαν φαίνεται να έχει συνωμοτήσει εναντίον μας. Και οι περισσότεροι πιστεύουμε πως για όλα ευθύνεται η κακή μας τύχη.

Ενώ λοιπόν η τύχη μπορεί να μην είναι η αιτία, όμως μόνο με την ιδέα μπορεί να οδηγηθείτε στην απογοήτευση και να παρατήσετε τις προσπάθειες. Για αυτό παρακάτω σας παραθέτουμε μια λίστα με όλα όσα μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την κακή τύχη.

Κάψτε λίγα αρωματικά stick λιβανιού. Μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για την αποφυγή των αρνητικών ενεργειών από το σπίτι είναι η μυρωδιά του λιβανιού. Η οποία πέρα από τις ελληνικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, είναι γνωστό πως χρησιμοποιείται και για πρακτικές διαλογισμού και πνευματικής ηρεμίας.

Πετάξτε τα σπασμένα αντικείμενα. Υπάρχει η πεποίθηση πως όταν κάτι σπάει, συμβαίνει για να φύγει η κακή ενέργεια. Γι αυτό εάν έχετε στο σπίτι σας πράγματα που έχουν σπάσε έστω και λίγο, καλό είναι να μην τα κρατήσετε.

Διαβάστε εδώ: Η ώρα που γεννηθήκατε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας

Κάντε μια βόλτα στη θάλασσα. Το αλάτι είναι το πιο ισχυρό καθαριστικό της αρνητικής ενέργειας, άρα και της κακοτυχίες. Άρα μια βόλτα στη θάλασσα θα σας κάνει αν νιώσετε καλύτερα και πιο «καθαροί» από πριν.

Κάντε διαλογισμό. Βάλετε την κατάλληλη μουσική, κλείστε τα μάτια και οραματιστείτε ότι σας κατακλύζει ένα χρυσό φως που παρασύρει οτιδήποτε κακό. Διαλογιστείτε αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα και θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.