WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί όταν μια ισχυρή γυναίκα λέει αντίο, δεν υπάρχει επιστροφή


20 Οκτωβρίου 2018

seth-doyle-331767-unsplash.jpg

Μια ισχυρή γυναίκα αγαπά, συγχωρεί, αφήνει να φύγει και επιμένει. Για να είμαστε ειλικρινείς ο χωρισμός είναι μια τραυματική εμπειρία ανεξάρτητα από το ποιος παίρνει την απόφαση.  Όμως η διαφορά είναι πως οι ισχυρές γυναίκες αντιμετωπίζουν διαφορετικά αυτήν την εμπειρία και όταν πούνε αντίο δεν γυρνάνε πίσω.  

Οι ισυχρές γυναίκες θα αποδεχτούν το χωρισμό με τη σιγουριά ότι ανοίγουν μια νέα πόρτα στη ζωή τους και είναι έτοιμες να προχωρήσουν μπροστά χωρίς να κοιτάξουν πίσω. Γνωρίζοντας πως μέσα από τα προβλήματα θα γίνουν καλύτερες, αντί να εστιάζουν στα δυσάρεστα γεγονότα, εστιάζουν στον εαυτό τους.  

Οι ισχυρές γυναίκες δεν προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες ώστε να μείνουν σε μια σχέση που δεν περνάνε καλά. Αν διαπιστώσουν ότι η σπίθα έχει χαθεί και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να την αναζωπυρώσουν, φεύγουν από τη σχέση.

Διαβάστε εδώ: Κάνε την καλύτερη επένδυση: Επένδυσε στον εαυτό σου

Οι ισχυρές γυναίκες θα αγκαλιάσουν τα εμπόδια που συναντούν, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να τα ξεπεράσουν, όμως δεν θα τα αφήσουν να αλλάξουν το χαρακτήρα τους. Η ικανότητά τους να αγαπάνε δεν θα μειωθεί, γιατί μπορεί οι ισχυρές γυναίκες να μη γυρνάνε ποτέ πίσω, όμως γνωρίζουν τι σημαίνει πραγματική αγάπη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.