WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι μας εμποδίζει να βρούμε την αληθινή αγάπη


5 Νοεμβρίου 2018

melan-cholia-277731-unsplash.jpg

Έχετε κουραστεί να ψάχνετε για την αληθινή αγάπη και να μην τη βρίσκετε πουθενά; Έχετε κουραστεί από τη μοναξιά που υπάρχει στη ζωή σας, αλλά φοβάστε να κάνετε αλλαγές; Κι όμως οι πιθανότητες να βρείτε την αληθινή αγάπη είναι ίδιες με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω σας, αρκεί να εξαλείψετε κάποιους βασικούς παράγοντες που εμποδίζουν την αναζήτηση της.

Νομίζετε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για έρωτες

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τέλεια στιγμή για την αγάπη. Πάντα στη ζωή θα έχετε υποχρεώσεις: να βρείτε δουλειά, να αγοράσετε ένα σπίτι, να απαλλαγείτε από τα χρέη, να λύσετε τα οικογενειακά προβλήματα, να φτάσετε τους στόχους, μέχρι που δεν μένει χρόνος για μακροχρόνιες σχέσεις. Αν θέλετε να βρείτε την αληθινή αγάπη, μην περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Αρχίστε να ψάχνετε από σήμερα κιόλας.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι γυναίκες που μένουν μόνες καταλήγουν να είναι πιο ευτυχισμένες

Ψάχνετε σε λάθος μέρος

Αν όλη σας η ζωή είναι μια οθόνη του υπολογιστή, τότε θα περιμένετε πολύ καιρό, γιατί η αληθινή αγάπη δεν βρίσκεται εκεί. Και όσο τη ψάχνετε σε λάθος μέρη τόσο θα συναντάτε τους λάθους τύπους ανδρών και θα καταλήγετε με ραγισμένη καρδιά. Η αληθινή αγάπη είναι κάπου εκεί έξω, αρκεί να κάνετε πέρα τη μοναξιά σας και σίγουρα θα ανακαλύψετε το σωστό άνθρωπο που θα σας κάνει ευτυχισμένες για μια ζωή.

Αισθάνεστε ότι δεν αξίζει να ζήσετε την αληθινή αγάπη

Όλοι αξίζουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Ανοίξτε την καρδιά σας και να μη φοβάστε την αγάπη. Ακόμα και αν έχετε περάσει πολλές αποτυχίες, έχετε πάντα την ευκαιρία να βρείτε την πραγματική αγάπη. Μην τα παρατάτε. Την επόμενη φορά ίσως συναντήσετε τον άνδρα της ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γίνει ευτυχισμένος.

Αισθάνεστε άθλια χωρίς έναν άνδρα

Κάθε γυναίκα μπορεί να ζήσει μόνη της ακόμα και για όλη της τη ζωή. Αν νομίζετε ότι είστε ελλιπείς χωρίς έναν άνδρα, τότε θα πρέπει να βελτιώσετε την αυτοεκτίμηση σας και να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας. Για να βρείτε την αληθινή αγάπη, πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας και μετά τους υπόλοιπους. Κανένας άνθρωπος δεν είναι σε θέση να σας κάνει ευτυχισμένες, αν δεν τα έχετε βρει με εσάς τις ίδιες.

Ψάχνετε για το Mister Perfect

Γιατί τόσα πολλά κορίτσια είναι ακόμα μόνα τους; Γιατί ψάχνουν για τον κύριο Perfect. Αν πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να τα έχει όλα, τότε θα μείνετε μόνες. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε και εσείς. Ο Mister Perfect βρίσκεται στις ταινίες, όχι στην αληθινή ζωή. Πιθανώς ήδη ξέρετε.

Διαβάστε εδώ: Ψυχολόγοι αποκαλύπτουν 4 απλά κόλπα για να προσελκύσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει

Μισείτε την εμφάνιση σας

Μπορεί να μην σας αρέσει το ύψος, το βάρος ή ακόμα και η μύτη σας και αυτό να σας εμποδίζει να βρείτε την αληθινή αγάπη. Ανεξάρτητα από τις ατέλειες και τις αδυναμίες, που όλοι έχουμε, είστε όμορφες με το δικό σας τρόπο. Αποδεχτείτε την εμφάνιση σας. Σταματήστε να είστε αυστηρή με τον εαυτό σας και αγαπήστε τον.

Τώρα που διαβάσατε όλα τα παραπάνω ίσως κάνετε πέρα όλα τα ασήμαντα πράγματα που στέκονται εμπόδιο στο να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Από τη στιγμή που θα καταλάβετε το πρόβλημα, θα είναι και πιο εύκολο να βρείτε τη λύση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.