WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Eνεργειακή θεραπεία: Άσκηση εστίασης από την Παρασκευή Μπαγιάστα


15 Φεβρουαρίου 2019

img-20190212-wa0001.jpg

Αν έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι από εμάς εστιάζουν συνήθως σε αυτό που δεν επιθυμούν και όχι σε αυτό που θέλουν.

Αν πραγματικά κυριαρχήσει κανείς στους φόβους του και εστιάσει σε αυτό που επιθυμεί πραγματικά με πίστη και υπομονή τότε η ενέργεια θα αλλάξει κατεύθυνση. Όπου εστιάζω, δημιουργώ....

Απελευθερωθείτε από τους φόβους σας και εστιάστε σε αυτό που πραγματικά έχει αξία για εσάς και σας δίνει ενέργεια θετική.

Ξεκινήστε την άσκηση αυτή άμεσα, μπορείτε και σας αξίζει να έχετε την πραγματικότητα που επιθυμείτε. Γίνεται ο δημιουργός της ζωής σας, πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας, κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να φτάσετε στο στόχο σας!

Η άσκηση εστίασης και πώς να την εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας.

Καθίστε με ηρεμία για λίγα λεπτά της ημέρας σε ένα μέρος όπου κυριαρχεί ησυχία και είστε μόνοι. Κλείστε τα μάτια και κάντε μια στροφή προς τα μέσα σας.

Σκεφτείτε το πρόβλημα που έχετε, φέρτε το στο νου και οραματιστείτε πως ήδη έχει λυθεί με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο για εσάς. Δείτε όλες τις πιθανότητες που χρειάζεται να συμβούν έτσι ώστε να επιλυθεί όμορφα γαλήνια και ειρηνικά! Στη συνέχεια νιώστε το συναίσθημα που έχετε με το αποτέλεσμα αυτό. Μείνετε για λίγο στη νέα αυτή ενέργεια και έπειτα ανοίξτε τα μάτια σας...

Αυτή η άσκηση είναι για 21 ημέρες. Ξεκινήστε άμεσα...

Παρασκευή Μπαγιάστα, Ενεργειακή θεραπεύτρια Reiki Master / Theta Healing

«Ευγνωμονώ όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω στον προορισμό μου, μέσα από δυσκολίες, γιατί αυτοί ήταν οι μεγαλύτεροί μου δάσκαλοι.

Αυτό που επιθυμω να σας πω σαν μια γλυκιά συμβουλή είναι να κοιτάτε τον ουρανό τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Συνειδητοποίησε την μεγαλοσύνη που σας περιτριγυρίζει. Η ζωή είναι ένα όμορφο δώρο που μας δόθηκε.
Μη σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας σε κουτσομπολιά, πράγματα του χτες, αρνητικές σκέψεις, και θέματα που είναι έξω από τον έλεγχό σας! Επένδυστε την ενέργειά σας στα θετικά του σήμερα.

Με απεριοριστη αγαπη απο εμενα για εσας?Παρασκευη... Καλή αρχή!»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.