Η Ζέτα Δούκα μας μιλά για την εκστρατεία #MinEisaiApousa

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Η Ζέτα Δούκα μας μιλά για την εκστρατεία #MinEisaiApousa

Πάνω από 10.000 κορίτσια στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, υπολογίζεται ότι χάνουν το σχολείο και τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, καθώς δεν έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν τις σερβιέτες τους για τις δύσκολες μέρες της περιόδου τους. Με αφορμή την εκστρατεία της Always, #MinEisaiApousa, μιλήσαμε με τη Ζέτα Δούκα, έμπρακτη υποστηρίκτρια της ενδυνάμωσης των κοριτσιών και ambassador της σημαντικής αυτής ενέργειας, για τους τρόπους που μπορούμε να δώσουμε τη δική μας υποστήριξη και βοήθεια στον σκοπό αυτό.

Η Always και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σκοπεύουν να δωρίσουν μαζί πάνω από 800.000 προϊόντα σε κορίτσια που το έχουν ανάγκη, ενώ τα προϊόντα της καμπάνιας θα διανεμηθούν σε 44 κοινωνικές υπηρεσίες της Αθήνας και σε 25 της Στερεάς και Βόρειας Ελλάδας θα διανεμηθούν τα προϊόντα της καμπάνιας.

Πρώτον, μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία από τα σχολικά σας χρόνια στα social media, κάνοντας tag την Always (@always.greece) και χρησιμοποιώντας το hashtag #MinEisaiApousa. Έτσι θα δωριστούν περισσότερες σερβιέτες μέσα από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Δεύτερον, μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα Always έως 12/04/2019 για να ενισχυθεί η δωρεά προϊόντων*.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

*με την αγορά κάθε διπλού πακέτου Always μέχρι τις 12/4 η Always θα αυξήσει την ποσότητα της δωρεάς.

 

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την MRB Hellas μεταξύ 12.09 - 20.10.2018 σε πανελλαδικό δείγμα από κορίτσια ηλικίας 12-18 ετών, που έχει ξεκινήσει η περίοδός τους, σε συνεργασία με τις μητέρες τους, που έδωσαν την συναίνεση τους ώστε να συμμετέχουν τα παιδιά τους στην έρευνα. 500 συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν με μαθήτριες και αντίστοιχα 500 με τις μητέρες τους. Οι αναλογίες διαμορφώθηκαν ώστε να αντιπροσωπεύουν το ηλιακό κοινό και τον τόπο διαμονής ώστε να αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ελληνικού πληθυσμού.

More for you

Don't Miss