WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η ζωή είναι στιγμές, στιγμές που σου κόβουν την ανάσα


19 Ιουνίου 2019

00000_nescafe_gold_exterior_019_photo-montaz_1.jpg

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που έρχονται και φεύγουν σαν αστραπή, πριν προλάβεις να τις καταλάβεις. Υπάρχουν στιγμές όμορφες που τις ζεις και τις καταγράφεις στη μνήμη σου, στην καρδιάς σου. Είναι εκείνες οι στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος, αισιόδοξος, δυνατός, που σε γεμίζουν με ευτυχία και ζωντάνια.

Η ζωή είναι γεμάτη από τέτοιες στιγμές, που γίνονται αναμνήσεις και εμπειρίες, τις οποίες περνάς με φίλους και στις οποίες δίνεις αλλά και εισπράττεις αγάπη. Σε αυτές ανατρέχεις μετά από καιρό και αυτόματα σχηματίζεται ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο σου και ως δια μαγείας ξεχνάς όλα όσα σε απασχολούσαν.

Μεγαλώνοντας θα περάσεις πολλές στιγμές καλές και κακές, θα γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς θα υπάρξουν φίλοι κατά περίσταση και συνθήκη, φίλοι που ήθελαν μόνο να πάρουν, ενδεχομένως και φίλοι-εχθροί.

Όμως θα γνωρίσεις και ανθρώπους, λίγους, που θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Θα είναι εκείνοι που θα ξέρουν πώς πίνεις τον καφέ σου, ποια ταινία σε κάνει να γελάς, ποιο είναι το μέρος που σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα. Με αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να κρατάς επαφή, και να μοιράζεσαι μαζί τους στιγμές που αξίζουν. Με αυτούς τους ανθρώπους θα πιείς μια κούπα Nescafé Gold, θα γελάσεις, θα τραγουδήσεις, θα γευτείς, θα ταξιδέψεις και θα απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς τη ζωή. Γιατί η ζωή είναι αυτό που την κάνεις να είναι.

Κάθε φορά που θα ανοίγεις το βάζο του Nescafé Gold, θα νιώθεις τις αισθήσεις σου να πλημμυρίζουν από το άρωμα του καβουρδισμένου καφέ και θα σκέφτεσαι όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που πέρασες με τους ανθρώπους που αγαπάς και θα ανυπομονείς για τις επόμενες. Η ζωή εξάλλου είναι οι στιγμές. Ο προορισμός άγνωστος, το ταξίδι αβέβαιο, αλλά όσο έχεις μαζί σου ένα φλιτζάνι Nescafé Gold και τους ανθρώπους που αγαπάς, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Γιατί η τέλεια στιγμή εξαρτάται από εσένα...είναι στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.