WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

My choice: Γιατί πρέπει να στηρίζεις την κάθε επιλογή σου


23 Οκτωβρίου 2019

My choice: Γιατί πρέπει να στηρίζεις την κάθε επιλογή σου

Με το πέρασμα του χρόνου η εικόνα της γυναίκας έχει αλλάξει. Η σημερινή γυναίκα ξέρει τι θέλει και στηρίζει τις επιλογές της. Είναι ανεξάρτητη, αυτάρκης, τρυφερή και δεν φοβάται να δείξει τα ευάλωτα σημεία της. Γνωρίζει ότι τη μια στιγμή μπορεί να ελέγχει πλήρως μια κατάσταση, αλλά την άλλη μπορεί μόνο να διδαχτεί. 

Η σημερινή γυναίκα διεκδικεί όλα όσα θέλει και είναι πρόθυμη να ξεπεράσει κάθε είδους εμπόδια για να τα κατακτήσει. Δεν φοβάται να στηρίξει τις επιλογές της και γνωρίζει πως μόνο έτσι θα καταφέρει να φτάσει στην κορυφή. 

jenny.gr

Η σύγχρονη γυναίκα υποστηρίζει αυτό που φοράει και νιώθει αυτοπεποίθηση για την επιλογή της. Ξέρει πολύ καλά πως όταν νιώθει όμορφα με τη στιλιστική της επιλογή το μεταδίδει και στους γύρω της. Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι το στοιχείο της κομψότητας και η σημερινή γυναίκα το γνωρίζει και το υποστηρίζει. 

jenny.gr

Η σύγχρονη γυναίκα επιλέγει να εργάζεται. Έχει τη δυνατότητα να εκφράζει και να γεύεται τη δημιουργικότητά της μέσα από τη δουλειά της και τα ενδιαφέροντά της. Η σημερινή γυναίκα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιεί τις ικανότητές της και να προσφέρει στη σχέση τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά, με το να μοιράζεται τις δημιουργίες και τα συναισθήματά της με τον σύντροφό της. Επιλέγει το επάγγελμα που την εκφράζει και υποστηρίζει αυτή της την επιλογή, χωρίς ωστόσο να την καθορίζει. Ναι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τη δουλειά που έχει επιλέξει και που αγαπάει, αλλά και δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της ποτέ εξαρτημένο από αυτή. Απλά στηρίζει την επιλογή της ως τμήμα του εαυτού της, και όχι ως καταναγκαστικό έργο ζωής.

jenny.gr

Η σύγχρονη γυναίκα επιλέγει να αγαπά αληθινά και με όλη της την καρδιά. Ξέρει ότι η πραγματική της δύναμη κρύβεται στην αγάπη της. Η γυναίκα απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια πως αγαπά πρώτα και κύρια τον εαυτό της. Απαίτησε ισότητα και σεβασμό, δικαιοσύνη, αξιοκρατία και ίσα δικαιώματα. Πάλεψε για να μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη της, να σπουδάζει, να εργάζεται, να μεγαλώνει όπως νομίζει τα παιδιά της και να γίνεται καλύτερη. Η αγάπη είναι γένους θηλυκού και όχι τυχαία. 

Η σύγχρονη γυναίκα επιλέγει να ζει τη ζωή της όπως τη θέλει εκείνη και όχι όπως την επιβάλλει το υποσυνείδητό της. Κάνει τις επιλογές της, ονειρεύεται ελεύθερα και πράττει με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί, γιατί ξέρει πως μόνο έτσι θα είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Γι αυτό και η σημερινή γυναίκα επιλέγει το myblu, το νέο εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος από την Imperial Tobacco. Γιατί για εκείνη η ποικιλία, η γευστική ικανοποίηση, η ποιότητα αλλά και η ασφάλεια παίζουν σημαντικό ρόλο. Και το Νέο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο myblu προσφέρει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα. 

jenny.gr

Το myblu είναι αυτό που αναζητούν όλες οι γυναίκες, γιατί ταιριάζει με τη θηλυκότητά τους και γιατί όχι και με το στυλ τους. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε την κάψουλα με την γεύση που μας αρέσει και η εμπειρία ξεκινά! Ελαφρύ, κομψό και με μπαταρία με φόρτιση περίπου 30 λεπτών που διαρκεί μία ολόκληρη ημέρα σε έναν μέσο ατμιστή, το myblu θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Και το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι πως η σύγχρονη γυναίκα επιλέγει να είναι «γυναίκα». Η θηλυκότητα είναι κάτι που υποστηρίζει και δεν θέλει να χάσει. Μπορεί να εργάζεται ώρες, να ασχολείται με την οικογένεια και το σπίτι, αλλά ποτέ δεν ξεχνάει τη γυναικεία της φύση. Έχει ανάγκη να περιποιείται τον εαυτό της και πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για εκείνη. Γνωρίζει πολύ καλά πως όταν ασχολείται, έστω και λίγο, με τον εαυτό της θα είναι αποδοτική και στους υπόλοιπους τομείς. Εξάλλου ο πολυδιάστατος ρόλος της σύγχρονης γυναίκας για να σταθεί πρέπει να συνοδεύεται από καλή διάθεση και χαμόγελο. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.