WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθείτε όσους σας έχουν βλάψει


15 Νοεμβρίου 2019

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθείτε όσους σας έχουν βλάψει

Η επιθυμία για εκδίκηση είναι φυσιολογική. Ο καλύτερος λοιπόν τρόπος για να εκδικηθείτε όλους εκείνους που σας έχουν βλάψει είναι να τους ξεχάσετε και να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Να βάλετε στόχο να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

Μάθετε να συγχωρείτε ανθρώπους που δεν ζητούν συγχώρεση. Μάθετε να μην επιτρέπετε στα συναισθήματα ή στον θυμό σας να σας γεμίζουν με αρνητική ενέργεια, αντικαταστήστε αυτήν την ενέργεια με κάτι που θα σας ωφελήσει. Για παράδειγμα κάντε κάτι δημιουργικό ή απλά δοκιμάστε κάτι νέο που μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή.

Εργαστείτε με τον εαυτό σας, γιατί κανείς δεν θα σας εκτιμήσει όσο εσείς. Όταν μαθαίνετε να μην αφήνετε καταστάσεις ή ανθρώπους να περιπλέκουν τη ζωή σας, σημαίνει ότι έχετε φτάσει στο απαραίτητο επίπεδο αγάπης για τον εαυτό σας. Μάθετε να είστε ισχυροί, τολμηροί και να μην φοβάστε το άγνωστο. 

Η καλύτερη εκδίκηση είναι να γίνετε εκείνο το πρόσωπο που θέλετε να είστε και να μάθετε από τα λάθη σας. Αγαπήστε τη ζωή με όλες τις περίπλοκες και χαρούμενες στιγμές. Καταλάβετε ότι όλοι όσοι δεν μπορούν να σας αγαπήσουν αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Πιστέψτε ότι είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε, εστιάστε στο καλύτερο που έχετε και μην τρέφεστε από τα αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι η εκδίκηση. Γιατί το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε όσους σας έχουν βλάψει, είναι να αδιαφορήσετε για αυτούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.