WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η Blake Lively αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο διώχνει το στρες


4 Φεβρουαρίου 2020

Η Blake Lively αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο διώχνει το στρες

Όπως όλες οι νέες εργαζόμενες μητέρες, έτσι και ηBlake Lively νιώθει κάποιες φορές ότι την κατακλύζει το άγχος της καθημερινότητας. Και ενώ πολλές θα προτιμήσουν να αδράξουν την ευκαιρία και να πάνε να κάνουν ένα μασάζ ή ένα σπα, ώστε να ανακουφιστούν από το στρες όλης της ημέρας, η γνωστή ηθοποιός θα προτιμήσει κάτι πιο δημιουργικό. Και αυτό περιλαμβάνει μια χειρονακτική εργασία, όπως πλέξιμο, μαγείρεμα, ακόμα και την επισκευή ποδηλάτων ταχύτητας, μια ικανότητα που την έμαθε από τον σύζυγο της. Εξάλλου, η ίδια έχει δηλώσει, ότι όταν δημιουργεί κάτι με τα χέρια της, είναι το καλύτερο αγχολυτικό.  

Αυτό όμως που χαλαρώνει πάρα πολύ την  Lively είναι η μαγειρική. Μπορεί ξαφνικά το βράδυ να της έρθει στο μυαλό μια συνταγή για ένα παγωτό και να τη φτιάξει. Και όπως δηλώνει τίποτα δεν είναι δύσκολο και όλα τα γλυκά μπορούν να γίνουν πιο υγιεινά και ταυτόχρονα πολύ νόστιμα.

Εξάλλου είναι γνωστό πως η μαγειρική δρα αγχολυτικά. Μάλιστα σύμφωνα με βρετανική έρευνα το να ανακατεύεις υλικά και να απολαμβάνεις το άρωμά τους μαγειρεύοντάς τα στο φούρνο μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σου σε σημαντικό βαθμό. Τόσο πολύ μάλιστα που το 1/3 των συμμετεχόντων της έρευνας δήλωσε πως θεωρεί τη ζαχαροπλαστική πιο χαλαρωτική από το σεξ.

Photo credits:splashnews

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.