WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 mantras που θα προσελκύσουν την ευημερία στη ζωή σας από την ενεργειακή θεραπεύτρια, Παρασκευή Μπαγιάστα


Παρασκευή Μπαγιάστα

22 Μαρτίου 2020

5 mantras που θα προσελκύσουν την ευημερία στη ζωή σας από την ενεργειακή θεραπεύτρια, Παρασκευή Μπαγιάστα

Οι ημέρες που διανύουμε, μας καλούν για εσωτερική ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Μέρα με τη μέρα, χρειάζεται να είμαστε όλο πιο γαλήνιοι για να αντιμετωπίσουμε τη νέα πραγματικότητα γι' αυτό είναι πολύ βοηθητικές μερικές ασκήσεις ηρεμίας και ψυχικής τόνωσης. 

Τα mantras αποτελούν βασικό στοιχείο του διαλογισμού, ως μέσο αποδέσμευσης του νου από το άμεσο περιβάλλον. Στην πραγματικότητα είναι προσευχές, θετικές προθέσεις, ήχοι που ακούγονται στο σύμπαν και φέρνουν θετική ενέργεια σε εμάς αλλά και στο πεδίο μας!

Η λέξη mantra προέρχεται από το σανσκριτικό man (νους) και tra (απελευθερώνω). Επομένως, αφορά σε μία φωνητική τεχνική που σκοπό έχει να απελευθερώσει τον νου, βοηθώντας μας πιο πολύ από να αντιμετωπίσουμε τις νέες συνθήκες.

Εξασκώντας καθημερινά τα mantras δημιουργούμε μια θετική διάθεση σε εμάς τους ίδιους αλλά και στο περιβάλλον μας... Ξεκινάμε την άσκηση αυτή ως εξής: Προφέρουμε τα mantras καθημερινά για 21 ημέρες το πρωί μόλις ξυπνήσουμε.

Mantra1)
«Είμαι παρόν στο λεπτό αυτό»

Μantra2)
«Στο παρόν μου αισθάνομαι δυνατός-η»

Μantra3)
«Επιλέγω στο τώρα μου να απελευθερώσω ότι δεν με εξυπηρετεί πια»

Μantra4)
«Αφήνω κάθε φόβο μου που κρατώ στο τώρα»

Μantra5)
«Ευχαριστώ για όλα όσα έχω στο εδώ και στο τώρα μου, γνωρίζω ότι είναι για το ανώτερο καλό μου»

Εύχομαι σε όλους καλή αρχή, δύναμη, κουράγιο και αγάπη! Σας στέλνω φως!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.