WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η επιστήμη μίλησε: Οι γυναίκες με καμπύλες κάνουν τους άντρες πιο ευτυχισμένους


1 Ιουλίου 2020

Η επιστήμη μίλησε: Οι γυναίκες με καμπύλες κάνουν τους άντρες πιο ευτυχισμένους

Πολλές γυναίκες που έχουν καμπύλες, είναι πολύ συχνά δυσαρεστημένες με την εμφάνισή τους. Αυτό οφείλεται στην κοινωνία και στα στερεότυπα που θέλουν τα κορίτσια αδύνατα και με ιδανικό σωματότυπο.
 
Όμως έφτασε η στιγμή που οι γυναίκες με καμπύλες θα πρέπει να είναι περήφανες, όχι μόνο για το σώμα τους, αλλά και εξαιτίας μια νέας μελέτης, η οποία έδειξε πως οι άντρες είναι πιο ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί τους. Και όχι λίγο ευτυχισμένοι, αλλά 10 φορές περισσότερο σε σχέση με εκείνους που προτιμούν τις αδύνατες. 

Οι ψυχολογικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλο κοινό το επιβεβαιώνουν. Ο άντρας που συνοδεύει μια γυναίκα με καμπύλες, τείνει να είναι πραγματικά πιο ευτυχισμένος. 

Ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό, θα μπορούσε να έχει σχέση με τον χαρακτήρα. Έχετε δει ποτέ γυναίκα σε δίαιτα; Λοιπόν, σίγουρα δεν εκπέμπει χαρά και ευτυχία. Από την άλλη πλευρά ένα άτομο που τρώει ελεύθερα και δεν υπόκειται συνεχώς σε δίαιτες, τείνει να είναι πιο χαρούμενο και ήρεμο. Ως αποτέλεσμα είναι μια πιο ευχάριστη παρέα. 

Έτσι εάν έχετε λίγα επιπλέον κιλά, αγαπήστε το σώμα σας και μην επηρεάζεστε από τις προκαταλήψεις. Από σήμερα έχετε έναν ακόμη λόγο...

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.