WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ο πραγματικός λόγος που οι άντρες έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που χαμογελούν


6 Νοεμβρίου 2021

Ο πραγματικός λόγος που οι άντρες έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που χαμογελούν

Γιατί χαμογελάτε; Επειδή μόλις ολοκληρώσατε το πρωινό σας τρέξιμο, τα παιδιά σας πραγματικά σας ευχαρίστησαν για όσα κάνετε για εκείνα ή μήπως επειδή μόλις κανονίσατε το επόμενο ταξίδι αναψυχής; 

Ανεξάρτητα από την αιτία, το χαμόγελό σας μπορεί να λειτουργεί διπλά, δείχνοντας την ευτυχία σας και κάνοντας σας πιο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο. Σωστά, το χαμόγελό εκπέμπει θετικές δονήσεις στους γύρω σας, άρα και στους άντρες. Ένα χαμογελαστό πρόσωπο αποπνέει ειλικρίνεια και προσελκύει πιο εύκολα τους ανθρώπους.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το χαμόγελό σας είναι ελκυστικό για τους άντρες είναι ότι μπορεί να τους βοηθήσει να νιώσουν μια σύνδεση μαζί σας. Το χαμόγελο είναι ένας τρόπος να δείξουμε ότι συμπαθούμε κάποιον. 

Μάλιστα σύμφωνα με επιστημονικές ψυχολογικές έρευνες ακόμα και τα παιδιά που γεννιούνται τυφλά και άρα δεν μπορούν να μιμηθούν τις εκφράσεις, ξέρουν να χαμογελούν. Έτσι το χαμόγελο θεωρείται μια συμπεριφορά που μας ελκύει, το βρίσκουμε όμορφο, ειδικά εάν είναι αληθινό, 

Χαμογελάστε λοιπόν όσο περισσότερο μπορείτε, γιατί τα χαμόγελα ενώνουν τους ανθρώπους. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.