WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Δόξα ή έρωτας; Το πρώτο που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τη βαθύτερη επιθυμία σας


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2021

Δόξα ή έρωτας; Το πρώτο που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τη βαθύτερη επιθυμία σας
Caleb Ekeroth on Unsplash
Φήμη, δόξα, χρήματα, έρωτας – τα θέλουμε όλα. Ποια είναι, όμως, η βαθύτερη επιθυμία μας;

Φήμη, δόξα, χρήματα, έρωτας – τα θέλουμε όλα. Το παρακάτω τεστ, όμως, αποκαλύπτει τη βαθύτερη επιθυμία σας. Ακόμη κι αν νομίζετε ότι δεν ξέρετε, η αυθόρμητη αντίδρασή σας στην εικόνα, πρόκειται να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σας.

Jenny.Gr

Αν είστε γυναίκα και το πρώτο πράγμα που είδατε, είναι το πρόσωπο ενός άνδρα, ψάχνετε τον έρωτα. Θέλετε έναν σύντροφο που σας αγαπά και σας φροντίζει – αν είστε ήδη σε σχέση, μάλλον δεν είστε ικανοποιημένη.

Αν είστε άνδρας και είδατε το πρόσωπο του άνδρα, νοιάζεστε υπερβολικά για τη γνώμη των άλλων. Θέλετε την επιβεβαίωση, τον θαυμασμό των άλλων. Το ίδιο ισχύει αν είστε γυναίκα και το πρώτο που είδατε, είναι το γυναικείο πρόσωπο.

Αν είστε άνδρας και το πρώτο που είδατε, είναι το πρόσωπο της γυναίκας, αναζητάτε την αγάπη. Όχι τον εφήμερο έρωτα, αλλά τη μακροχρόνια δέσμευση. Είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά σε έναν άλλον άνθρωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.