WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τα στοιχεία που σας κάνουν ξεχωριστούς


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2021

Το πρώτο που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τα στοιχεία που σας κάνουν ξεχωριστούς
Δείτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που είδατε πρώτα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και ταυτόχρονα περίπλοκο από τον εαυτό μας. Από τα παιδικά μας χρόνια και τις εμπειρίες μας, μέχρι μικρά λόγια που μας είπαν οι γονείς μας και φαίνονταν ασήμαντα εκείνη τη στιγμή, όλα τους παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, τα ενδιαφέροντα, οι φόβοι και τα όνειρά μας, βασίζονται στο υποσυνείδητό μας. Αυτός είναι και ο λόγος που το παρακάτω τεστ αποκαλύπτει πολλά για εμάς. Δείτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που είδατε πρώτα.

Jenny.Gr

Δέντρα

Αν το πρώτο που τράβηξε την προσοχή σας ήταν τα δέντρα, είστε εξωστρεφείς. Δείχνετε δυνατοί και ανεξάρτητοι, δε θέλετε να σας θεωρήσει κανείς δεδομένους. Αν το κάνουν, μάλιστα, φροντίζετε να το πληρώσουν.

Λέτε τα πράγματα ωμά, χωρίς περιστροφές. Δεν χάνετε χρόνο με ανθρώπους που σας φαίνονται αδιάφοροι, απλώς για να κρατήσετε τους τύπους. Σας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων, αλλά δεν περιορίζεστε για να νιώσουν άνετα οι γύρω σας. Στέκεστε στο πλευρό των αγαπημένων σας και ποτέ δε λέτε όχι σε προκλήσεις.

Ρίζες

Αν είδατε τις ρίζες πρώτα, είστε ήρεμοι άνθρωποι, ήσυχοι και μιλάτε μόνο όταν έχετε κάτι να πείτε. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τους αγαπημένους σας και προσέχετε τον εαυτό σας. Είστε εργατικοί και κάνετε πάντα το σωστό, ανεξάρτητα από το κόστος.

Κρατάτε την ψυχραιμία σας, παρά τις δυσκολίες, όμως τα εξωτερικεύετε στο τέλος της ημέρας. Ξέρετε να ακούτε και οι φίλοι σας σάς εμπιστεύονται, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Χείλη

Αν το πρώτο που είδατε είναι τα γυναικεία χείλη, βάζετε πρώτα το συναίσθημα κι έπειτα τη λογική. Εκφράζετε πάντα αυτά που αισθάνεστε, βρίσκετε ομορφιά στα πιο απλά πράγματα και αγαπάτε την ηρεμία σας.

Προτιμάτε να μιλάτε ανοιχτά, δε σας αρέσει να περιπλέκονται οι καταστάσεις. Η ειλικρίνεια είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χαρακτήρα σας – αυτός είναι και ο λόγος που οι σχέσεις σας έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.