WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει το πώς ερωτεύεστε


JTeam

18 Ιανουαρίου 2022

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει το πώς ερωτεύεστε
Τι βλέπεις πρώτο στην εικόνα;

Τα περισσότερα τεστ προσωπικότητας αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα σου αλλά το παρακάτω δείχνει πολλά για τα συναισθηματικά σου και κυρίως για τον τρόπο που εκφράζεις τον έρωτα και την αγάπη σου αλλά και για το αν σου αρέσει να δίνεις ή να παίρνεις σε μια σχέση.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να παρατηρήσεις προσεκτικά την παρακάτω εικόνα. Τι βλέπεις πρώτο;

Jenny.Gr

Αν είδες:

1. Ένα πουλί

Αν το πρώτο πράγμα που είδες, είναι ένα πουλί, τότε έχεις μάθει να εκφράζεις στον απόλυτο βαθμό τα συναισθήματά σου και είσαι πολύ δοτική. Όταν ερωτεύεσαι, σου αρέσει να δίνεις τα πάντα σε μια σχέση αλλά όταν κάτι σε ενοχλεί, φροντίζεις να το λύνεις για να μην διαιωνίζεται. Μετράς πολύ τα λόγια και τα συναισθήματα του συντρόφου σου και έχεις υψηλή ενσυναίσθηση.

2. Ένα καβούρι

Αν είδες πρώτα ένα καβούρι, τότε θα λέγαμε πως είσαι λίγο ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Είσαι σχεδόν πάντα χαρούμενος και γι' αυτό δύσκολα σε αντιπαθούν οι άλλοι. Σχετικά με το πώς ερωτεύεσαι, αφοσιώνεσαι και θες να δείχνεις αυτά που νιώθεις έμπρακτα μέσα από τις πιο απλές πράξεις, όπως το κράτημα του χεριού ή μια ζεστή αγκαλιά.

3. Ένα άλογο

Αν το μάτι σου έπεσε πάνω στο άλογο, τότε είσαι ανεξάρτητη φύση και χαρακτηρίζεσαι από πολύ πείσμα. Στον έρωτα, δεν πείθεσαι από μεγάλα λόγια αλλά από δυνατές πράξεις. Το ίδιο ακριβώς θες να κάνεις κι εσύ για τον σύντροφό σου όταν σε σημαδεύει ο φτερωτός άγγελος και το πετυχαίνεις στον απόλυτο βαθμό.

4. Ένα δελφίνι

Αν είδες πρώτα ένα δελφίνι, τότε είσαι καλλιτεχνική και δημιουργική φύση. Επιζητάς έναν ρομαντικό σύντροφο που θα σου κάνει πολλές εκπλήξεις και δεν θα σε αφήνει ποτέ να βαριέσαι μαζί του. Οι περιπέτειες είναι συνώνυμό σου ενώ απεχθάνεσαι οτιδήποτε σε βαλτώνει.

5. Ένα παπάκι

Αν είδες πρώτα ένα παπάκι, απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα στη ζωή. Είναι ένα από τα σχέδια στην εικόνα που είναι δύσκολο να διακρίνεις γι' αυτό αν το παρατήρησες πρώτο, συνηθίζεις να βλέπεις πιο μακριά από τους άλλους, καταλαβαίνοντας περισσότερα. Ερωτεύεσαι στον απόλυτο βαθμό και σου αρέσει να αφιερώνεις πολύτιμο και ποιοτικό χρόνο στον σύντροφό σου κι εκείνος σε σένα.

6. Μια αρκούδα

Αν είδες μια αρκούδα, σου αρέσει να είσαι αρχηγός καθώς είσαι ηγετική φύση. Στον έρωτα, περιμένεις να σου επιστραφεί η αγάπη που δίνεις στον ίδιο βαθμό γιατί είναι χωρίς όρια! Δίνεις τα πάντα αλλά έχεις υψηλές προσδοκίες και από τον σύντροφό σου μέσα στη σχέση σας.

7. Ένα κουτάβι

Αν το πρώτο που είδες είναι ένα κουτάβι, είσαι πολύ ευγενική φύση κι έχεις μεγαλώσει με αρχές. Σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους και όταν ερωτευτείς, δεν υπάρχει περίπτωση να θεωρήσεις ποτέ δεδομένο τον σύντροφό σου. Κάνεις τα πάντα για να είσαι η προτεραιότητά του και φροντίζεις διαρκώς να ανανεώνεις τη σχέση σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.