WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Βρείτε το δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα σας με αυτήν την εικόνα


JTeam

18 Μαρτίου 2022

Βρείτε το δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα σας με αυτήν την εικόνα
Sage Friedman on Unsplash
Μία ματιά στην παρακάτω εικόνα αρκεί, για να δείτε τι σας δίνει θάρρος

Μερικές φορές, χρειάζεται να βιώσουμε δύσκολες καταστάσεις για να μάθουμε τι μας κάνει πραγματικά δυνατούς, τι μας δίνει θάρρος να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και, ίσως, τον εαυτό μας.

Κοιτάξτε καλά την παρακάτω εικόνα και κρατήστε αυτό που είδατε πρώτα. Μοιάζει με σελίδα παιδικού βιβλίου και, το πρώτο πράγμα που βλέπουμε, αποκαλύπτει ποιο στοιχείο του χαρακτήρα μας μάς βοηθά να προχωράμε μπροστά.

Jenny.Gr

Αν είδατε πρώτα το κορίτσι, έχετε ένα μοναδικό χάρισμα. Ξεπερνάτε τις δυσκολίες χωρίς κόπο, είστε αποφασιστικοί και δε διστάζετε να βγείτε από το comfort zone σας. Αυτό που σας γεμίζει δύναμη, είναι το πείσμα σας και η άρνησή σας να τα παρατήσετε, σε στιγμές που όλοι οι άλλοι δειλιάζουν.

Αν είδατε τη νεκροκεφαλή, μην πανικοβληθείτε. Απλώς φαίνεται πως η μόρφωσή σας είναι εκείνη που σας κάνει να αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας και, επειδή έχετε γνώσεις από πολλούς τομείς, είστε εξαιρετικοί στο να ξεπερνάτε τα προβλήματα με λογική και σωστή στρατηγική.

Αν σας τράβηξε την προσοχή το τοπίο και τα δέντρα, κινείστε με βάση το ένστικτό σας. Παραμένετε ψύχραιμοι σε καταστάσεις κρίσεις και εμπιστεύεστε κάθε προαίσθημα, καθώς ξέρετε καλά ότι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στο τέλος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.