WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς συμπεριφέρεστε στη σχέση σας; Το πρώτο που θα δείτε στην εικόνα, αποκαλύπτει ακριβώς αυτό


JTeam

11 Ιουνίου 2022

Πώς συμπεριφέρεστε στη σχέση σας; Το πρώτο που θα δείτε στην εικόνα, αποκαλύπτει ακριβώς αυτό
Αν έχεις περιέργεια να μάθεις πώς συμπεριφέρεσαι στο άλλο σου μισό, παρατήρησε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα.

Οι εικόνες, οι οπτικές ψευδαισθήσεις και τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση με τους γύρω μας αλλά και για την προσωπικότητά μας. Αυτό που σε χαρακτηρίζει περισσότερο, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπεις πρώτο στην παρακάτω εικόνα.

Κάθε ψυχολογικό τεστ υποσυνείδητα εκφράζει κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό για εμάς. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σου δείξει τον δρόμο στο να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου και άγνωστες πτυχές που φανερώνονται κυρίως μέσα από την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Η παρακάτω εικόνα είναι ικανή να αποκαλύψει τη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου. Τι παρατήρησες πρώτα;

Jenny.Gr

1. Ένα σπίτι

Αν πρώτα είδες ένα σπίτι, λατρεύεις να δίνεις τα πάντα στο άτομο που είναι μαζί σου χωρίς να ενδιαφέρεσαι για ανταλλάγματα. Η αγάπη σου είναι ανιδιοτελής και χωρίς όρια και αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν σταματά τον ενθουσιασμό και τη δοτικότητά σου.

2. Το φεγγάρι

Αν πρώτα είδες το φεγγάρι, τότε έχεις μάθει να εκφράζεις με καλλιτεχνικό τρόπο τα συναισθήματά σου απέναντι στη σχέση σου. Δυσκολεύεσαι με τα λόγια οπότε το γραπτό και η τέχνη σε βοηθούν να δείξεις ολοκληρωτικά τον έρωτά σου.

3. Έναν λύκο

Αν πρώτα είδες έναν λύκο, διακατέχεσαι από πολύ πάθος αλλά για να το δείξεις στον σύντροφό σου, θες πρώτα να το δεις και από εκείνον. Πρέπει να σιγουρευτείς 100% για τα συναισθήματά του άλλου για να αφεθείς και να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι.

4. Τα δέντρα

Αν πρώτα είδες τα δέντρα, είσαι συναισθηματικά ευάλωτο άτομο και δεν θες οι άλλοι να καταλαβαίνουν τι αισθάνεσαι. Προτιμάς να το ανακαλύπτουν με τον καιρό. Η επιτυχία της σχέσης σου κρίνεται από τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη και την αμοιβαιότητα.

5. Το πρόσωπο ενός άνδρα

Αν πρώτα είδες το πρόσωπο ενός άνδρα, έχεις μάθει να τα οργανώνεις όλα σε κουτάκια. Ακόμη και τα συναισθηματικά σου. Σου αρέσει να σημειώνει τα πάντα γύρω από την έκβαση της σχέσης σου και με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτεις σταδιακά τα πραγματικά σου συναισθήματα απέναντι στο άτομο που έχεις επιλέξει να είναι στο πλευρό σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.