WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Όλοι ψάχνουν το διαμαντένιο δαχτυλίδι: O viral γρίφος που σε προκαλεί να τον λύσεις


JTeam

15 Ιουλίου 2022

Όλοι ψάχνουν το διαμαντένιο δαχτυλίδι: O viral γρίφος που σε προκαλεί να τον λύσεις
Ο παρακάτω γρίφος έγινε αμέσως viral κι αν τον λύσεις, θα έχεις κι επίσημα τον τίτλο της ιδιοφυΐας

Οι γρίφοι ακονίζουν το μυαλό και δεν είναι πάντοτε εύκολο να οδηγηθούμε στη λύση τους. Κάποιοι μάλιστα πρέπει να λυθούν σε πολύ σύντομο χρόνο, γεγονός που δείχνει πόσο έχουμε ανεπτυγμένες κάποιες μας ικανότητες. Ο παρακάτω γρίφος δημιουργήθηκε για να σε παιδέψει κι αν τον λύσεις, τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι genius!

Στην εικόνα βλέπουμε έναν κήπο όπου είναι κρυμμένο ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Φαίνονται διάφορα σχέδια σε διάφορα χρώματα αλλά το διαμαντένιο δαχτυλίδι μοιάζει να μην είναι πουθενά. Ή μήπως είναι; Μήπως να κοιτάξεις πιο προσεκτικά;

Jenny.Gr

Ξεχωρίζουν τα καρότα, τα κουνέλια, οι πεταλούδες, τα λουλούδια και τέλος ένα μεγάλο καρότσι. Οι περισσότεροι που έχουν προσπαθήσει να το βρουν, έχουν δυσκολευτεί αρκετά να βρουν τη λύση του γρίφου. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, το πολυπόθητο δαχτυλίδι βρίσκεται τυλιγμένο γύρω από ένα καρότο.

Jenny.Gr

Αν πλησίασες πολύ κοντά αλλά δεν τα κατάφερες, δεν πειράζει καθώς η συγκεκριμένη σπαζοκεφαλιά είναι πιο δύσκολη απ΄ό,τι δείχνει. Στον επόμενο γρίφο μπορεί να τα πας καλύτερα γιατί θα έχεις εκπαιδεύσει τον εγκέφαλό σου λίγο πιο σωστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.