WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πρόβατο ή αλεπού; Αυτό που βλέπετε πρώτο, αποκαλύπτει πόσο τολμηροί είστε


JTeam

26 Ιουλίου 2022

Πρόβατο ή αλεπού; Αυτό που βλέπετε πρώτο, αποκαλύπτει πόσο τολμηροί είστε
Το παρακάτω τεστ αποκαλύπτει πόσο ανθεκτικοί είστε στις προκλήσεις

Οι εικόνες, οι οπτικές ψευδαισθήσεις και τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση με τους γύρω μας αλλά και για την προσωπικότητά μας. Αυτό που σας χαρακτηρίζει περισσότερο, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπετε πρώτο στην παρακάτω εικόνα.

Κάθε ψυχολογικό τεστ υποσυνείδητα εκφράζει κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό για εσάς. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σας δείξει τον δρόμο στο να ανακαλύψετε περισσότερο τον εαυτό σας και άγνωστες πτυχές που φανερώνονται κυρίως μέσα από την επικοινωνία σας με τους άλλους.

Τι παρατηρείτε πρώτο παρακάτω; Αυτό αποκαλύπτει πόσο τολμηροί είστε και πώς αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις.

Jenny.Gr

Αν είδατε πρώτα:

1. Τα πρόβατα

Αν είδατε πρώτα τα πρόβατα, προσαρμόζεστε πολύ εύκολα στις αλλαγές και δέχεστε τις προκλήσεις που σας εξελίσσουν. Αν κάνετε μόνο ένα πράγμα τη φορά, βαριέστε εύκολα όπως και αν μένετε καιρό σε μια σχέση. Οι ευκαιρίες και οι προτάσεις σας δελεάζουν και δεν μπορείτε να αντισταθείτε εύκολα σε πειρασμούς.

2. Την αλεπού

Αν είδατε πρώτα την αλεπού, τότε απεχθάνεστε τις αλλαγές και οτιδήποτε σας βγάζει έξω από το comfort zone σας. Οτιδήποτε είναι διαφορετικό με τις απόψεις σας, σας δυσκολεύει και σας βγάζει από το πρόγραμμα σας. Έτσι μένετε προσκολλημένοι σε πράγματα, ακόμη κι αν δεν σας ταιριάζουν. Απλά, τα θεωρείτε ιδανικά επειδή σας βολεύουν και δεν σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.