WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μπορείς να βρεις τον αριστερόχειρα στην παρακάτω εικόνα σε 12'';


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορείς να βρεις τον αριστερόχειρα στην παρακάτω εικόνα σε 12'';
Bright Side
Αν ναι, τότε έχεις πολύ κοφτερό μυαλό!

Οι οπτικοί γρίφοι ακονίζουν το μυαλό και δεν είναι πάντοτε εύκολο να οδηγηθούμε στη λύση τους. Κάποιοι μάλιστα πρέπει να λυθούν σε πολύ σύντομο χρόνο, γεγονός που δείχνει πόσο έχουμε ανεπτυγμένες κάποιες μας ικανότητες.

Η παρακάτω εικόνα ήρθε για να ελέγξει το IQ και την παρατηρητικότητά σου. Η αλήθεια είναι πως αν είσαι αριστερόχειρας, θα βρεθείς πιο γρήγορα στη λύση αλλά αξίζει να δοκιμάσεις ανεξάρτητα από το χέρι που χρησιμοποιείς περισσότερο στην καθημερινότητά σου.

Jenny.Gr

Όπως βλέπεις, στην παραπάνω εικόνα πρωταγωνιστούν πέντε μορφές που κάνουν κι από μία διαφορετική δραστηριότητα. Κόβουν, φωτογραφίζουν, γράφουν με το δεξί αλλά η μορφή εκείνη που ουσιαστικά καταλαβαίνουμε ότι γεννήθηκε για να κάνει τα πάντα με το αριστερό, είναι εκείνη του σερβιτόρου αφού κρατάει τον δίσκο με το δεξί.

Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη κίνηση που είναι το σερβίρισμα, θα γίνει με το αριστερό οπότε αν το βρήκες με τη μία μέσα σε μόλις 12'', είσαι και πολύ genius! Αν χρειάστηκες περισσότερο χρόνο, αξίζει να προσπαθήσεις και να βάλεις τα δυνατά σου στον επόμενο γρίφο που έρχεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.