WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το Childhood Trauma Test σε φέρνει αντιμέτωπο με τα παιδικά σου τραύματα και διχάζει


JTeam

1 Οκτωβρίου 2022

Το Childhood Trauma Test σε φέρνει αντιμέτωπο με τα παιδικά σου τραύματα και διχάζει
pexels
Το τεστ που έρχεται να ανασύρει τις παιδικές σου αναμνήσεις

Το Childhood Trauma Test έγινε το απόλυτο trend στο TikTok, διχάζοντας τους χρήστες. Απαιτεί 1' από τον χρόνο σου και σκάβει κυριολεκτικά τα βιώματα από την παιδική σου ηλικία.

Το τεστ σε φέρνει αντιμέτωπο με όλα τα αρνητικά συναισθήματα που βίωσες κάποτε και επηρεάζουν την ενήλικη ζωή σου. Το κουίζ είναι διαθέσιμο στο healthcare app, BetterMe αν θες να το δοκιμάσεις και αν το σκέφτεσαι σοβαρά, θα πρέπει να απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήσεων όπως «Τι παιδικές αναμνήσεις έχεις;», «Σε τιμωρούσαν συχνά όταν ήσουν παιδί;».

Το σύνολο των ερωτήσεων ανέρχεται στις 18 και για να λάβεις την απάντηση, πρέπει να καταχωρήσεις το mail σου. Ανάλογα με τις απαντήσεις σου, το τεστ καθορίζει τους παράγοντες που επηρεάζουν μέχρι σήμερα, αρνητικά την ψυχική σου υγεία. Οι κατηγορίες συμπεριλαμβάνουν τα τραύματα που προκύπτουν από την απόρριψη, την εγκατάλειψη, την προδοσία και την αδικία.

@marmeemo not the abandonment trauma🧎‍♂️#childhoodtraumatest ♬ original sound - music>>>

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου είναι ότι οι τελικές απαντήσεις δεν αντανακλούν με εγκυρότητα την ψυχική σου υγεία καθώς δεν υπάρχει επιστημονική βάση πίσω από το τεστ. Καλό είναι λοιπόν να μην προβληματιστείς αν τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητά των παιδικών σου χρόνων.

@chaoticteas well then :,) #greenscreen #fyp #childhoodtraumatest ♬ original sound - music>>>

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.