WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το χρώμα του αγαπημένου σας κραγιόν, αποκαλύπτει και την προσωπικότητά σας


JTeam

19 Οκτωβρίου 2022

Το χρώμα του αγαπημένου σας κραγιόν, αποκαλύπτει και την προσωπικότητά σας
@allanadavinson
Προτιμάς κόκκινα και έντονα κραγιόν στα χείλη σου; Σου αρέσουν τα nude και οι γήινες αποχρώσεις ή μήπως τα ροζ ; Εσύ έχεις ήδη την απάντηση και εμείς έχουμε όλα όσα σημαίνει αυτή, για την προσωπικότητα σου

Κάθε γυναίκα έχει την δική της ιδιαίτερα και ξεχωριστή προσωπικότητα. Υπάρχουν όμως και κάποια κοινά μοτίβα. Όπως για παράδειγμα, το γεγονός πως κάποιες γυναίκες προτιμούν τις καφέ και γήινες αποχρώσεις στα χείλη τους και άλλες γυναίκες, οι οποίες αγοράζουν μόνο κόκκινα κραγιόν για παράδειγμα. Η επιλογή σου αυτή στα κραγιόν, είτε το περίμενες, είτε όχι, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα σου. Και σε αυτήν την ανάρτηση θα δούμε ακριβώς, τι σημαίνει η επιλογή του αγαπημένου σου κραγιόν:

Κόκκινο κραγιόν

Jenny.Gr

Αν αγαπάτε το κόκκινο κραγιόν, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι θέλετε να κάνετε μια δήλωση. Ξεσπάτε συχνά από ενθουσιασμό και πάθος. Έχετε υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης, αποφασιστικότητας και ενέργειας. Δεν διστάζετε να κάνετε τολμηρά βήματα και είστε πολύ φιλόδοξοι και ριψοκίνδυνοι. Αποπνέετε επίσης μια ζεστή και αισθησιακή προσωπικότητα. Θα μπορούσατε όμως να είστε επιθετικοί και αμυντικοί σε ορισμένες καταστάσεις. Σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής, ενώ κάποιες φορές μπορεί να γίνετε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Έχετε πλήρη επίγνωση των δυνατών σας χαρακτηριστικών όπως και των αδυναμιών σας και δεν χάνετε ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσετε ανάλογα για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Τέλος σας αρέσει η πολυτέλεια, ακόμη και αν ξοδευτείτε.

Nude κραγιόν

Jenny.Gr

Η επιλογή σου αυτή δείχνει πως είσαι μια κομψή και εκλεπτυσμένη γυναίκα. Αρκετές φορές είστε συγκρατημένες και ντροπαλές χωρίς απαραίτητα να είναι κάτι αρνητικό αυτό. Δεν σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία σας διακατέχει, και θέλετε αρκετό χρόνο για να ανοιχτείτε σε κάποιον. Έχετε επίσης έντονη την ανάγκη, οι γύρω σας να σας παίρνουν στα σοβαρά. Σας αρέσει να διατηρείτε το περιβάλλον σας ανάλαφρο και χαρούμενο. Μπορεί να φαίνεστε σκληροί εξωτερικά, αλλά είστε ένα γλυκό, διασκεδαστικό και αληθινό άτομο, το οποίο γνωρίζει πως να κρατά μια προσγειωμένη στάση.

Ροζ κραγιόν

Jenny.Gr

Το ροζ κραγιόν αποκαλύπτει μια πολύ ενεργητική και δραστήρια προσωπικότητα. Συνήθως σας διακατέχουν αθώα και έντονα συναισθήματα, κυρίως θετικά. Απολαμβάνετε πολύ τη διασκέδαση και τα πάρτι, γιατί σας αρέσει να είστε εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Κάνετε εύκολα φίλους, ενώ πολλές φορές γίνεστε ριψοκίνδυνοι. Λατρεύετε τις νέες εμπειρίες, να εξερευνάτε νέα μέρη, να μαθαίνετε νέα πράγματα και έχετε έντονη ενσυναίσθηση. Κάποιος θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει ως μια αξιολάτρευτη και παιχνιδιάρικη προσωπικότητα. Τέλος είναι πιθανό να έχετε εξελίξει τα επίπεδα συναισθηματικής νοημοσύνης και μπορείτε να είστε ένας πολύ καλός ηγέτης.

Καφέ κραγιόν

Jenny.Gr

H αξιοπιστία είναι αυτό που σας ξεχωρίζει. Έχετε ένα δυναμικό, γρήγορο, ήρεμο και μαζεμένο χαρακτήρα. Όπως επίσης έχετε και μια ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Θα μπορούσατε επίσης να είστε αρκετά ώριμοι και παρότι μπορεί να σας λείπει το παιχνίδι στις συζητήσεις σας, είστε ένα ζεστό και φιλόξενο άτομο για να μιλήσετε. Έχετε μια γνησιότητα και είστε επιλεκτικοί σε όλα. Τέλος θέλετε να είστε χαμηλών τόνων και υποστηρίζετε παραδόσεις και αξίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.