AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οπτική ψευδαίσθηση: Το χρώμα που βλέπεις πρώτο, αποκαλύπτει τις πιο κρυμμένες σου πλευρές


JTeam

19 Οκτωβρίου 2022

Οπτική ψευδαίσθηση: Το χρώμα που βλέπεις πρώτο, αποκαλύπτει τις πιο κρυμμένες σου πλευρές
Bright Side
Ποιο χρώμα τράβηξε περισσότερο την προσοχή σου;

Οι γρίφοι και οι οπτικές ψευδαισθήσεις ακονίζουν το μυαλό και δεν είναι πάντοτε εύκολο να οδηγηθούμε στη λύση τους. Κάποιοι μάλιστα πρέπει να λυθούν σε πολύ σύντομο χρόνο, γεγονός που δείχνει πόσο έχουμε ανεπτυγμένες κάποιες μας ικανότητες.

Το μόνο που απαιτεί η παρακάτω εικόνα είναι να την προσέξεις καλά και να εστιάσεις στο χρώμα που παρατήρησες περισσότερο. Αυτό είναι ικανό να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σου, όπως για το αν είσαι τελειομανής ή αν λατρεύεις τα ρίσκα.

Bright Side

Η εικόνα παράλληλα αποκαλύπτει τις πιο βαθιές σου επιθυμίες και τις κρυμμένες πλευρές του εαυτού σου. Ποιο χρώμα ή ποια χρώματα παρατήρησες λοιπόν περισσότερο;

Τιρκουάζ

Αν εστίασες περισσότερο στο τιρκουάζ, σου αρέσει να παίρνεις ρίσκα και είσαι πολύ δημιουργικό άτομο. Δεν φοβάσαι την αποτυχία κι έχεις έντονη φαντασία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι σου αρέσει συνέχεια να συλλαμβάνεις νέες ιδέες και να τις υλοποιείς.

Κίτρινο

Το κίτρινο υποδηλώνει ότι είσαι εξωστρεφής, προσαρμόζεσαι εύκολα ενώ παράλληλα είσαι ήρεμη φύση. Δεν σε επηρεάζουν οι αλλαγές στη ζωή αφού έχεις βρει τον τρόπο να εναρμονίζεσαι εύκολα και οι γύρω σου σε θαυμάζουν για τον ήρεμο τρόπο που επιλύεις διάφορα προβλήματα.

Βαθύ μπλε

Αν παρατήρησες περισσότερο το βαθύ μπλε, τότε αναλύεις τα πάντα στη ζωή σου και είσαι τελειομανής. Θέτεις υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνεις ενώ δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ωστόσο, το γεγονός ότι αναλύεις τα πάντα πολλές φορές σε οδηγεί στην υπερανάλυση και αυτό δεν σε αφήνει να ησυχάσεις ποτέ.