WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το τεστ που θα αποκαλύψει αν έχεις τα 7 χαρακτηριστικά της χειρότερης προσωπικότητας


JTeam

9 Νοεμβρίου 2022

Το τεστ που θα αποκαλύψει αν έχεις τα 7 χαρακτηριστικά της χειρότερης προσωπικότητας
Το τεστ της ψυχολόγου Chelsea Sleep με τα 7 χαρακτηριστικά του «πιο δύσκολου ανθρώπου»

Η Chelsea Sleep είναι μια διακεκριμένη ψυχολόγος από το πανεπιστήμιο της Georgia στις ΗΠΑ και έχει αφιερώσει την καριέρα της στην μελέτη των “δύσκολων προσωπικοτήτων”.

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τεστ, το οποίο περιέχει τα 7 χειρότερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να έχει κανείς. Αν τα έχεις και εσύ και μάλιστα σε υψηλό βαθμό, τότε ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που έχουν μια από τις χειρότερες και πιο δύσκολες προσωπικότητες.

Τα 7 χαρακτηριστικά της χειρότερης προσωπικότητας:

Επιθετικότητα

Η επιθετικότητα είναι η τάση ενός ατόμου να είναι εχθρικός απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Δημιουργεί προβλήματα, εντάσεις και κάνει την ζωή των γύρω σας, αλλά και την δική σας δύσκολη.

Αναισθησία/ Έλλειψη ενσυναίσθησης

Η αναισθησία μπορεί απλά να οριστεί ως έλλειψη ή πλήρης απουσία ενσυναίσθησης προς τους άλλους ανθρώπους. Όσο πιο σκληρός είσαι, τόσο λιγότερο συμπονετικός είσαι.

Κυριαρχία

Οι κυρίαρχοι είναι εκείνοι που θα σε χειραγωγήσουν και θα θέλουν να έχουν σε όλες τις καταστάσεις το πάνω χέρι, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα σου επιβληθούν, και θα παίρνουν αποφάσεις εκείνοι για σένα. Θα προσπαθήσουν να σε ελέγξουν και να σε χειραγωγήσουν.

Μεγαλοπρέπεια

Αν νιώθετε ανωτερότητα και συμπεριφέρεστε σαν να είστε καλύτεροι από τους άλλους γύρω σας, αυτό λέγεται μεγαλοπρέπεια. Αυτή είναι, στην πραγματικότητα, μια από τις πρώτες ερωτήσεις που θα σας κάνουν στο Τεστ Δύσκολης Προσωπικότητας.

Χειραγώγηση

Η τάση να επηρεάζετε ή να αναγκάζετε τους ανθρώπους να κάνουν κάτι που θέλετε, ειδικά με άδικο τρόπο, ονομάζεται χειραγώγηση.

Ανάληψη κινδύνων

Η ανάληψη ρίσκου είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει καταλήξει να έχει θετική σημασία, ειδικά στις επιχειρήσεις. Ωστόσο, όταν ενεργείτε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των άλλων, μπορεί να σας προβληματίσει περισσότερο από όσο αξίζετε.

Καχυποψία

Η δυσπιστία σας για τους άλλους, επίσης, σας κάνει δύσκολο άτομο. Η καχυποψία, πέρα από ένα βαθμό, είναι ανεπιθύμητη.

Κάντε το τεστ του "δύσκολου ανθρώπου"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.