WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς ερωτεύεσαι και τι σε ελκύει σε έναν σύντροφο - Το τεστ που το αποκαλύπτει


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς ερωτεύεσαι και τι σε ελκύει σε έναν σύντροφο - Το τεστ που το αποκαλύπτει
Pexels
Το ψυχολογικό τεστ που σου αποκαλύπτει τι άνθρωπο ερωτεύεσαι

Πολλές φορές αυτό που βλέπουμε πρώτο, αυτό στο οποίο «πέφτει» το μάτι μας αμέσως, αυτό που μέσα σε μια χαοτική εικόνα αναγνωρίζουμε με την πρώτη μπορεί να πει αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά μας, το ποιοι είμαστε, για το υποσυνείδητό μας, τους φόβους και πολλά ακόμα.

Τα ψυχολογικά τεστ με οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν βάση και αν αναλυθούν σωστά, αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα μας. Όπως για παράδειγμα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ερωτευόμαστε. Ναι, υπάρχει τέτοιο τεστ και είναι το παρακάτω.

Η εικόνα του Oleg Shupliak έχει 4 διαφορετικά στοιχεία. Παρατήρησε την εικόνα για δύο δευτερόλεπτα και το πρώτο πράγμα που θα δεις θα σου «μιλήσει» για την ερωτική σου ζωή, για τους ανθρώπους που ερωτεύεσαι και τι σε ελκύει περισσότερο σε έναν σύντροφο.

Jenny.Gr
Oleg Shupliak

1. Μια γυναίκα που φοράει μάσκα

Θέλεις το παιχνίδι, θέλεις το κυνήγι. Σου αρέσουν οι πρώτες ημέρες μιας σχέσεις και το καρδιοχτύπι και το ανεξερεύνητο. Περνάς πολύ καλύτερα στην αρχή της σχέσεις παρά μετά, διότι τα βαθιά συναισθήματα σε τρομάζουν. Όχι γιατί δεν μπορείς να ανταποδώσεις, αλλά φοβάσαι μη χάσεις τον άλλον που ερωτεύτηκες και μείνεις και πάλι μόνος.

2. Ένα ζευγάρι

Η ασφάλεια είναι αυτό που σε ελκύει περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα. Μπορεί να θέλεις να το παίζεις ανεξάρτητος και «παίκτης», αλλά αυτό που αναζητάς πραγματικά είναι μια σχέση στοργής και μια οικογένεια. Πες το δυνατά, μην ντρέπεσαι!

3. Μια άδεια βάρκα

Αν δεν έχει ρίσκο και κίνδυνο, βαριέσαι να ασχοληθείς. Θέλεις την περιπέτεια, το άγνωστο και το απαγορευμένο πολλές φορές. Για σένα η έννοια του comfort zone ισοδυναμεί με πλήξη. Πρόσεχε γιατί μπορεί να καείς.

4. Έναν άνθρωπο μέσα σε μια βάρκα

Θέλεις κάποιος να σε πάρει από το χέρι και να σε βγάλει από το αδιέξοδο της ζωής σου. Ψάχνεις έναν οδηγό και έναν σύντροφο που θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Το θέμα είναι πως ψάχνεις αλλού τη βοήθεια, ενώ από μόνος σου μπορείς να ανακαλύψεις πραγματικά ποιος είσαι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.