WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποιες είναι οι προτεραιότητες στη ζωή σου; Το τεστ που θα σου πει την αλήθεια


JTeam

21 Οκτωβρίου 2023

Ποιες είναι οι προτεραιότητες στη ζωή σου; Το τεστ που θα σου πει την αλήθεια
pexels
Το απλό τεστ προσωπικότητας που θα σου δείξει ποιες είναι πραγματικά οι προτεραιότητες της ζωής σου

«Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων». Αυτή η φράση μας έχει «στοιχειώσει» όλους, ακόμα και όταν δεν ξέραμε τι σημαίνει η λέξη προτεραιότητα. Την ακούγαμε παντού και μας έγινε βίωμα κατά κάποιον τρόπο. Οπότε οκ, έχουμε βάλει τις προτεραιότητές μας και πορευόμαστε με αυτές. Γνωρίζουμε όμως αν αυτές οι προτεραιότητες που έχουμε θέσει για τον εαυτό μας ισχύουν ή απλά λέμε ότι τι έχουμε; Και αν δεν είναι αυτές, ποιες είναι; Κάνε το απλό τεστ προσωπικότητας και μάθε μια και καλή ποιες είναι οι πραγματικές σου προτεραιότητες αυτή τη στιγμή. Ας ξεκινήσουμε:

Jenny.Gr
pexels

Ας πούμε πως βρίσκεσαι στο σπίτι μόνος σου και συμβαίνουν ταυτόχρονα τα πέντε παρακάτω γεγονότα. Εσύ τώρα πρέπει να αποφασίσεις σε ποιο από αυτά θα ανταποκριθείς πρώτα:

1. Ένα μωρό κλαίει στην κούνια του

2. Αρχίζει να βρέχει και έχεις ρούχα απλωμένα στο μπαλκόνι

3. Μια βρύση είναι ανοικτή και τρέχει νερό άσκοπα

4. Χτυπάει το κουδούνι της πόρτας

5. Χτυπάει το σταθερό σου τηλέφωνο

Σκέψου και απάντησε με όλη σου την ειλικρίνεια. Τώρα σημείωσε σε ένα χαρτί τη σειρά και διάβασε τις απαντήσεις παρακάτω.

Απαντάς στο τηλέφωνο

Η βασική σου προτεραιότητα είναι η καριέρα. Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να είσαι συνεχώς σε επαγρύπνηση, να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και μερικέ φορές να θυσιάζεις λίγο από τον προσωπικό σου χρόνο. Όλα για την καριέρα.

Πας στο μωρό

Η προτεραιότητά σου είναι η οικογένεια. Θέλεις να είσαι εκεί, να συμμετέχεις και να βοηθάς. Ίσως να πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις τη δική σου οικογένεια (αν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ήδη).

Κλείνεις τη βρύση

Προτεραιότητά σου είσαι εσύ. Σε ενδιαφέρει η ευεξία και η υγεία σου. Θέλεις γαλήνη και ευτυχία τόσο στο χώρο της δουλειάς σου, όσο και στο σπίτι. Γι’ αυτό και εκτιμάς ακόμη και τα πιο απλά και αυτονόητα αγαθά.

Μαζεύεις τα ρούχα

Προτεραιότητά σου είναι η σεξουαλική επαφή. Είσαι ερωτευμένος και δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο; Ανήκεις σε όσους είναι μόνοι που δεν θέλουν να είναι άλλο μόνοι; Όπως και να έχει η πρωταρχική σου σκέψη είναι το σεξ.

Ανοίγεις την πόρτα

Η βασική σου προτεραιότητα είναι οι κοινωνικές σχέσεις. Σου αρέσει να είσαι αγαπητός, αποδεκτός και θα έκανες πολλές θυσίες για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν. Τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου μέσα από την επαφή με τους γύρω σου και δεν θα έβαζες σε κίνδυνο τη σχέση με τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.