WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είσαι οργανωτικός ή αναβλητικός; Τεστ προσωπικότητας σου αποκαλύπτει


JTeam

11 Αυγούστου 2024

Είσαι οργανωτικός ή αναβλητικός; Τεστ προσωπικότητας σου αποκαλύπτει
Unsplash
Το τεστ προσωπικότητας βασίζεται σε μια οπτική ψευδαίσθηση και σου δίνει πολλές απαντήσεις για την προσωπικότητά σου

Ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που είναι οργανωτικοί και πάντα κοιτούν τη λεπτομέρεια ή μήπως είσαι αναβλητικός και επιχειρείς να κάνεις τα πάντα την τελευταία στιγμή; Διαχειρίζεσαι άψογα τον χρόνο ή αποσπάται εύκολα η προσοχή σου;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα στα απαντήσει το παρακάτω τεστ προσωπικότητας. Παρατήρησε την εικόνα που θα δεις παρακάτω με μεγάλη προσοχή, και επικεντρώσου σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σου. Αυτό που βλέπεις πρώτα στην εικόνα, θα αποκαλύψει εάν είσαι οργανωτικός ή αναβλητικός. Οι εικόνες, στο συγκεκριμένο τεστ, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψεις το υποσυνείδητό σου.

Jenny.Gr

Τι παρατήρησες πρώτα;

Το πιρούνι

Εάν αυτό που πρόσεξες πρώτα, είναι το πιρούνι, τότε μπορείς να βελτιωθείς περισσότερο και να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον χρόνο σου. Σε γενικές γραμμές, είσαι αρκετά αναβλητικός και αφήνεις σχεδόν τα πάντα για τελευταία στιγμή. Αυτό, κάποιες φορές είναι υπέρ σου, αλλά κάποιες όχι. Παράλληλα, η προσοχή σου αποσπάται πολύ εύκολα.

Το χέρι

Εάν αυτό που είδες πρώτο είναι το χέρι, τότε όχι απλώς δεν είσαι αναβλητικός, είσαι ιδιαίτερα οργανωτικός σε σημείο που σε κάνει να αγχώνεσαι. Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο στην καθημερινότητά σου. Η αυτοπειθαρχία και ο έλεγχος των όσων συμβαίνουν στη ζωή, σε χαρακτηρίζουν. Επίσης, διαχειρίζεσαι εξαιρετικά τον χρόνο σου.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.