WELL BEING

Τεστ προσωπικότητας: Η πρώτη εικόνα που θα δεις, αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη φοβία σου


JTeam

22 Ιουλίου 2024

Τεστ προσωπικότητας: Η πρώτη εικόνα που θα δεις, αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη φοβία σου
Unsplash
Μήπως ούτε εσύ τη γνώριζες;

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις πολλές φορές μας οδηγούν σε παγίδες, καθώς ξεγελούν τα μάτια μας και τροποποιούν το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Όταν, όμως, αναφερόμαστε σε ένα τεστ προσωπικότητας, είθισται η απάντηση που θα δώσουμε να αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα μας.

Στο ακόλουθο τεστ θα κληθείς να δώσεις μια απάντηση. Αλήθεια, εσύ τι βλέπεις πρώτο; Ένα τρωκτικό ή ένα ανθρώπινο πρόσωπο; Η απάντησή σου φανερώνει μια πλευρά της προσωπικότητάς σου που ενδεχομένως να μην γνώριζες, αφού αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο σου.

Το τεστ που αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη φοβία σου

Jenny.Gr

1.Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι το τρωκτικό

Αν το τρωκτικό είναι το πρώτο πράγμα που αντίκρισες, τότε ο βαθύτερος φόβος σου πιθανότατα σχετίζεται με την ταπείνωση και τη γελοιοποίηση. Το να σε λυπούνται οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα. Έχεις την τάση να στηρίζεσαι στον εαυτό σου για τα πάντα κι όταν μπαίνεις στη διαδικασία να ζητήσεις βοήθεια από άλλους, θεωρείς ότι είσαι ανίκανος.

Πρόκειται για μια σκέψη που σε τρομάζει βαθιά. Γενικότερα, στόχος σου είναι να έχεις τον έλεγχο κάθε κατάστασης, όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Χαλάρωσε λίγο τους στόχους σου και να είσαι σίγουρος πως σε κάθε πράξη σου φαίνεται η ηθική και η δικαιοσύνη που σε διακατέχουν.

2.Αν είδες πρώτα ένα πρόσωπο

Αν από την άλλη, το πρώτο πράγμα που διέκρινες στο σκίτσο είναι ένα ανθρώπινο πρόσωπο, τότε ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι η μοναξιά και η απομόνωση. Το να είσαι μόνος δεν σε κάνει απλώς να νιώθεις άβολα, αλλά σε τρομάζει. Όταν άλλοι άνθρωποι δεν βρίσκονται στο κοντινό πεδίο σου, θεωρείς αυτομάτως ότι δεν υπάρχει στήριξη και ότι πρέπει να λειτουργήσεις σαν μια αυτόματη μηχανή.

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για τη ζωή σου. Σου παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σου θυμίζουν ότι δεν είσαι μόνος. Παρά το γεγονός ότι σου αρέσει να κάνεις πράγματα και μόνος, όταν νιώθεις ότι κάποιος είναι εκεί για εσένα και σε στηρίζει, είσαι πιο συγκεντρωμένος και πιο άνετος στη δουλειά σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.