WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε το σπίτι σας...


13 Ιανουαρίου 2013

Αφήστε την κρεβατοκάμαρα και αξιοποιήστε τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.

Βελτιώστε την σεξουαλική σας ζωή, αλλάζοντας τις συνήθειές σας. Βάλτε φαντασία και παιχνιδιάρικη διάθεση απολαμβάνοντας περισσότερο το σεξ μαζί με τον σύντροφό σας. Ανακαλύψτε νέες στάσεις και εμπειρίες.

Σαλόνι: Συνήθως στο καναπέ χαλαρώνετε βλέποντας τηλεόραση. Δοκιμάστε να δείτε μια ταινία ερωτικού περιεχομένου αξιοποιώντας καλύτερα τον καναπέ σας.

Τραπεζαρία: Μεταφερθείτε και δοκιμάστε την στάση cowgirl στις καρέκλες της τραπεζαρίας σας. Ακόμα, αφήστε τον να σας ρίξει στο τραπέζι απολαμβάνοντας και οι δύο την ένταση και το παθός της στιγμής φτάνοντας στην κορύφωση.

Κουζίνα: Θυμηθείτε την σκηνή μπροστά στο ψυγείο στην ταινία 9 ½ weeks, με τον Mickey Rourke να ταϊζει στο στόμα την Kim Basinger. Δοκιμάστε να την κάνετε αξιοποιώντας στην συνέχεια κάθε γωνιά τις κουζίνας σας, από το πάτωμα μέχρι τους πάγκους.

Μπάνιο: Ανάψτε κεριά, βάλτε χαλαρή μουσική και κάντε ένα αρωματικό αφρόλουτρο παρέα. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αφεθείτε άνευ όρων σ΄ αυτά που θα ακολουθήσουν.

 Γκαράζ: Στην περίπτωση που το σπίτι διαθέτει γκαράζ, το οποίο έχεις σαφώς μετατραπεί στον προσωπικό χώρο του συντρόφου σας, τότε χαρίστε του την ευκαιρία να εκπληρωθεί μια φαντασίωση του. Οδηγήστε τον στο γκαράζ φορώντας σέξι εσώρουχα και αφήστε τον να γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Θα σας μείνει αξέχαστη εμπειρία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.