WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αριθμολογία: Οι προβλέψεις για τον Ιανουάριο


15 Ιανουαρίου 2013

Ο πρώτος μήνας - ουσιαστικά – του χειμώνα μας έχει ήδη υποδεχτεί , και μας δίνει την αίσθηση μιας περίεργης «ησυχίας». Η επιρροή του από τον αριθμό 7, μας πληροφορεί για την ενδοσκόπηση που μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε , δημιουργώντας χώρο και προετοιμάζοντας νέες προοπτικές, υπερπηδώντας δοκιμασίες εμπόδια.

Μία χρονιά 6, οφείλει να μας διδάξει την αγάπη πάνω απ’όλα , αλλά και την διάθεση να βρούμε την αρμονία , την συνεργασία μεταξύ μας , έστω και μέσα από δύσκολες συνθήκες. Ίσως και αυτό να έχει σημασία περισσότερο τελικά. Μια πνευματική αναγέννηση έχει ήδη αφυπνιστεί και έχει έρθει η ώρα να γίνει η προετοιμασία για να μπορέσει να εκφραστεί δυναμικά αργότερα. Ένας μήνας λοιπόν που θα μας κάνει να συλλογιστούμε τις μέχρι τώρα κινήσεις μας, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας και βρίσκοντας την σοφία από τα παθήματα της προηγούμενης χρονιάς να δράσουμε διαφορετικά αναζητώντας την εσωτερική μας γαλήνη και ηρεμία. Ένας συνδυασμός πολύ ιδιαίτερος θα έλεγα, αυτός του 6 (της παγκόσμιας χρονιάς ) με τον 7 (του παγκόσμιου μήνα) , ευνοεί την ανάλυση, την έρευνα και γενικότερα το «ψάξιμο» σε θέματα που μας αφορούν όλους κοινωνικά και πολιτικά. Πληροφορίες που μέχρι τώρα είχαν «κρυφτεί» ίσως αποκαλυφθούν και μας βοηθήσουν να καταλήξουμε σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Ο Ιανουάριος οικονομικά μας βρίσκει πιο φειδωλούς σε επενδύσεις, αγορές και ρίσκα. Ο Δεκέμβριος ως μήνας πιο γενναιόδωρος , μας παρείχε ίσως πιο πολλές ευκαιρίες να αυξήσουμε το εισόδημα μας, ή και να διαφυλάξουμε όσα είχαμε. Η διάθεση μας, μάλλον λόγω των γιορτών ήταν διαφορετική και μέσα από το υλικό κομμάτι , ακόμα και με προσοχή , έιχαμε την αίσθηση ότι «δεν πειράζει» να σπαταλήσουμε και κάτι παραπάνω για να νιώσουμε χαρά και ελπίδα....

Αυτόν τον μήνα, προσπαθούμε να οργανώσουμε τα οικονομικά μας δίνοντας βάση στα πάγια έσοδα μας, διότι σε αυτόν τον τομέα ο μήνας είναι πιο παθητικός , αναζητώντας από εμάς να αναλλάβουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας με σοφία και ωριμότητα. Κάνοντας το απολογισμό της νέας χρονιάς αυτόν τον μήνα, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με τις αξίες της ζωής, τον πνευματικό μας πλούτο,- εφόσον είναι και ένας μήνας που ευνοούνται οι νέες γνώσεις, η μελέτη αλλά και τα μαθήματα ή σεμινάρια- αλλά και με τον περιορισμό, όσων λειτουργούν σαν παράσιτα στη ζωή μας. Άτομα ή καταστάσεις. Έχουμε την ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας , «εσωτερικά» και εξωτερικά, βελτιώνοντας ίσως την διατροφή μας, προσέχοντας την υγεία μας, εντάσσοντας μία μορφή άσκησης στην καθημερινότητα μας ή και ακόμα ξεκινώντας μία σειρά εναλλακτικών θεραπειών, όπως είναι το μασάζ, το Reiki,κι άλλου είδους μέθοδοι που ασχολούνται με την ενδυνάμωση , κάθαρση και ξεκούραση τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος. Η ψυχική υγεία μας, θα είναι το μέλημα αυτόν τον μήνα. Η ψυχολογία μας, θα είναι η κυριότερη ασχολία μας, διότι αυτή είναι που θα μας δώσει και τα εφόδια να πάμε παρακάτω.

Ο Ιανουάριος έχει την άμεση επιρροή του από τον αριθμό 16.

Κάτω από πιέσεις ίσως νιώσουμε την ανάγκη να εμπιστευτούμε την διαίσθησή μας για να οδηγηθούμε στην εξέλιξη και την λύση των καταστάσεων. Ένας Καρμικός αριθμός - όπως είναι ο 16- δεν προκαλεί πάντα την αίσθηση του φόβου και της τιμωρίας. Οι Καρμικοί αριθμοί κρύβουν μαθήματα που πρέπει να κατανοηθούν, έστω και μέσα από δυσκολίες. Το μάθημα που μας φέρνει ο Ιανουάριος είναι να δούμε με «καθαρή» ματιά τις καταστάσεις, να ζυγίσουμε τις περιστάσεις εύκολα και σωστά. Μας ωθεί να κατανοήσουμε τα αίτια των συναισθηματικών μας μεταπτώσεων ότι προκαλούνται από το πως φερόμαστε στους άλλους. Οι ερωτικές απογοητεύσεις, οι συγκινήσεις , οι απώλειες ,συνδέονται άμεσα με τις καταχρήσεις, την εγωιστική συμπεριφορά και οι λανθασμένες εκλογές. Ο 16 σαν αριθμός δίνει ένα μάθημα στον τομέα της αγάπης. Με ποιον τρόπο την εκδηλώνουμε και ποια είναι τα κριτήρια μας?

Η αντίδραση στον περιορισμό που έχουν φέρει οι δυσκολίες θα είναι έντονη.

Ο 16 λοιπόν μας ωθεί να βγάλουμε προς τα έξω τον πραγματικό μας εαυτό, το αληθινό μας Εγώ – και το Εγώ , εδώ δεν το λέμε ως εγωισμό , αλλά σαν προσωπικότητα , σαν χαρακτήρα, - συνδεδεμένο με το υποσυνείδητο και απαλλαγμένο από τις υλικές επιβραβεύσεις.

«Η ανακάλυψη της αλήθειας της Ψυχής»είναι ο τίτλος λοιπόν του μήνα.

Κάντε τους υπολογισμούς σας, απομονωθείτε αν το έχετε ανάγκη, όσοι ασχολείστε με την γραφή και την έκφραση ιδεών , θα είναι ένας μήνας δημιουργικός . Η επαφή με την φύση, με ομάδες ανθρώπων για κοινοφελή έργα ίσως σας δώσουν ότι χρειάζεστε.

Όσοι πάλι από εσάς έχετε εκκρεμότητες με νομικά έγγραφα είναι ιδανικός μήνας να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. (Φυσικά παίζει ρόλο και η προσωπική σας χρονιά).

Για να δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια τι έχετε να περιμένετε από τον Ιανουάριο, βρείτε τι προσωπικός μήνας είναι για εσάς και διαβάστε παρακάτω την σχετικά ανάλυση:

Ο τύπος λοιπόν είναι ο εξής : Ημέρα γέννησης + μήνας γέννησης + τρέχον έτος = Αριθμός προσωπικής χρονιάς . Σε αυτό που θα βρείτε προσθέστε και τον αριθμό 1 (Ιανουάριος)

Δηλαδή : π.χ. Αν η προσωπική σας χρονιά είναι 3 , υπολογίζουμε 3 + 1 (Ιανουάριος) = 4 ,άρα ο προσωπικός σας μήνας είναι 4!

Προσωπικός μήνας 1

Αν για εσάς λοιπόν ο Ιανουάριος είναι είναι μήνας 1, οφείλετε να πάρετε την πρωτοβουλία στα χέρια σας. Ελάτε σε επαφή με άτομα που χρειάζεται για να κάνετε τα ξεκινήματα σας. Απαντήστε στην καθυστερημένη αλληλογραφία σας και να περιμένετε καινούργιες προτάσεις για δουλειές, απλά μελετήστε προσεχτικά κάθε προσφορά. Ο μήνας 1 είναι ο πιο κατάλληλος για να δοκιμάσετε νέες τακτικές και ιδέες. Ακολουθήστε όλες τις δυνατές κατευθύνσεις. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με την επιμονή στην δική σας γνώμη. Έντονος ανταγωνισμός, δυσκολία αρμονίας στις σχέσεις.

Προσωπικός μήνας 2

Αν πάλι ο προσωπικός σας μήνας είναι 2, τότε ο Ιανουάριος θα είναι μήνας που θα αναζητήσετε την ηρεμία αλλά οφείλετε να επαγρυπνείτε αδιάκοπα. Αφήστε τις καταστάσεις να σας αποκαλύπτονται, έτσι κι αλλιώς ένας μήνας 2 δεν φημίζεται για τις γρήγορες εξελίξεις του. Στις δυσκολίες θα αναζητήσετε τις συμβουλές φίλων , συγγενών ή ατόμων έμπειρων στον τομέα που αφορά τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Ο μήνας τονίζει τον τομέα των σχέσεων , ενισχύει τις επαφές με φίλους. Καταπολεμήστε την τάση για αποθάρρυνση και μην παραδοθείτε στην μελαγχολία και στις σκοτεινές σκέψεις.

Προσωπικός μήνας 3

Είναι ένας από τους θετικούς μήνες του κύκλου των εννεά (φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπική χρονιά). Διαλέξτε λοιπόν αυτόν τον μήνα για να βάλετε ενεργεια σε μια προσπάθεια, για να αυξήσετε την δημοτικότητα σας, δεχθείτε προσκλήσεις και κάντε νέες γνωριμίες. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που προβάλει θετικά την προσωπικότητα σας ή τα ταλέντα σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα και στις υπερβολές των όσων λέτε, επιδεικνύοντας τον εαυτό σας με δυσάρεστο τρόπο.

Προσωπικός μήνας 4

Όσοι βρίσκεστε σε έναν προσωπικό μήνα 4, μην περιμένετε ότι θα έχετε την δυνατότητα να διωρθώσετε καταστάσεις βασιζόμενοι στην συμπάθεια πουσας έχουν οι άλλοι. Στον μήνα αυτό , μετρούν οι πράξεις και οι προσωπική εργασία. Ιδανικό διάστημα για να τελειώσετε εκκρεμότητες ή αγκαρείες. Δουλειές του σπιτιού , επισκευές καλό θα ήταν να μην τις αναβάλετε άλλο. Καταπολέμήστε την έλλειψη ενθουσιασμού και μην αμελήσετε την υγεία σας!

Προσωπικός μήνας 5

Σε έναν προσωπικό μήνα 5 , μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε απρόοπτο και πολύ συχνές αλλαγές. Βάλτε ένα πρόγραμμα όσο μπορείτε , αλλιώς θα σας παρασύρουν οι εξελίξεις και η διάθεση σας για απολαύσεις και ελευθερία. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας! Προσέξτε τις νευρικές σας αντιδράσεις και μην επενδύσετε σε νέες σχέσεις...τα πράγματα είναι κάπως ρευστά. Αν θέλετε να ζητήσετε μια προαγωγή ,μια αλλαγή ή μια μετάθεση στον εργασιακό τομέα , αρπάξτε την ευκαιρία. Μη ξοδέψετε ανώφελη προσπάθεια και φανείτε προσεχτικοί στις καταχρήσεις!

Προσωπικός μήνας 6

Σε αυτό τον μήνα καλό θα ήταν να προβάλετε την προσωπικότητα σας και τα ταλέντα σας, να ομορφύνετε και να πλουτίσετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Είναι μήνας όπου η οικογένεια και οι φίλοι αποκτούν εξαιρετική σημασία. Αντιμετωπήστε θέματα που αφορούν την οικογένεια και φροντίστε για την αρμονία όλων μέσα στο σπίτι. Είναι επίσης μήνας για να πάρετε απόφαση για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η περίπτωση να ανανεώσετε φιλίες, να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και συναντήσεις είναι μεγάλη. Καλλιεργείστε προσωπικά ταλέντα όπως : Ζωγραφική, μουσική και κάθε τι που διεγείρει το νου σας. Μην αποφύγετε υποχρεώσεις και ευθύνες και απεγκλωβιστείτε από στάσεις συντηρητικές .

 Προσωπικός μήνας 7

Σε προσωπικό μήνα 7, μην αναλάβετε νέες υποχρεώσεις , αλλά καλύτερα εμβαθύνετε στα ζητήματα που ήδη σας απασχολούν. Προσπαθήστε με τους άλλους να έχετε τάσεις δεκτικές και παθητικές. Φροντίστε την υγεία, την διατροφή σας και γενικότερα ασχοληθείτε με τους βιορυθμούς σας. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας και την αναλυτική σας ικανότητα για μελλοντικές δραστηριότητες και αποφάσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και προσέξτε την ψυχική υγεία σας. Βρίσκεστε σε μήνα όπου η η ευαισθησία σας είναι σε υπερένταση.

Προσωπικός μήνας 8

Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να σκεφθείτε τα οικονομικά προβλήματα και τον άμεσο πρακτικό αντίκτυπο. Ελέγξτε δοσοληψίες και φορολογικές εκκρεμότητες. Μήνας που αφορά τα χρήματα και τις επενδύσεις , όπως και την αύξηση του εισοδήματος σας. Δείξτε περισσότερη δραστηριότητα και ικανότητα στον επαγγελματικό χώρο. Σε έναν μήνα 8 μπορείτε να υποβάλετε τον καρπό της δημιουργικότητας σας. Μην επιτρέψετε στον φόβο απώλειας χρημάτων να σας καταβάλει. Κάντε τους λογαριασμούς σας και ρισκάρετε όσο μπορείτε. Μην γίνετε ανυπόμονοι και τυρρανικοί με τους άλλους και φανείτε συνετοί στη διαχείριση.

Προσωπικός μήνας 9

Ο τελευταίος μήνας του κύκλου δίνει ένα συναίσθημα κατάληξης. Η σκέψη είναι αφηρημένη , το μυαλό γυρίζει αλλού. Καλείστε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει στη μέση , χωρίς να αναλάβετε ότιδήποτε καινούργιο. Η απαισιόδοξη ψυχική στάση προκαλέι εκνευρισμό και συχνά ξεσπάτε στους άλλους πολλές φορές και άδικα. Ιδανική περίοδος για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που σας έχουν γίνει ανεπιθύμητες. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και μην πεισμώνετε χάνοντας χρόνο. Μην είστε εγωιστές , δίνοντας μόνο έμφαση στα δικά σας συναισθήματα.

Καλό μας μήνα λοιπόν με ηρεμία και σοφία!

Ευχαριστούμε την Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.