WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

G-shot: Η ένεση που χαρίζει οργασμούς


24 Ιανουαρίου 2013

G-shot1.jpg

Η πιο δημοφιλής θεραπεία των πλαστικών σε Αγγλία και Αμερική, αυτή τη στιγμή.

Λίγο Botox εδώ, λίγο filler εκεί, μια ενεσούλα παρακάτω. Παρακάτω, δηλαδή που;

Μέσα λοιπόν στις πλέον τόσο συνηθισμένες θεραπείες ομορφιάς με ενέσιμες ουσίες, έρχεται να προστεθεί η νέα τρέλα που έχει προκύψει σε Αγγλία και Αμερική και δεν αφορά το πρόσωπο σας, ούτε τις μασχάλες σας, ούτε τα πόδια σας. Αφορά το σημείο G σας.

Η θεραπεία λέγεται G-shot, μπορεί να γίνει στο break σας από τη δουλειά και υπόσχεται πως θα έχετε οργασμό κάθε φορά που κάνετε σεξ μέχρι και για 6 μήνες αφότου κάνετε την ένεση.

Μπορεί λοιπόν οι άντρες να αναζητούν τρόπους για να μεγαλώσουν τα προσόντα τους ή για να τα κρατήσουν στο ύψος τους, για τις γυναίκες πάντως βρέθηκε λύση ώστε ο οργασμός να μην αποτελεί μια απλή φαντασίωση που βιώνουν μέσα από τις ηρωίδες των αγαπημένων μυθιστορημάτων.

Τι ακριβώς είναι το G-shot: Πρόκειται για μια ένεση με filler, παρόμοια με αυτά που μπαίνουν στα χείλη, η οποία γίνεται στο σημείο G της γυναίκας. Αυτή η ένεση μεγαλώνει το σημείο, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο και την ευχαρίστηση της γυναίκας όταν κάνει σεξ.

Οι γιατροί που το εφαρμόζουν λένε πως έχει διάρκεια μέχρι και 6 μήνες και πως το ενέσιμο είναι απολύτως απορροφήσιμο, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί οποιαδήποτε στιγμή. Η διαδικασία κρατάει 20 λεπτά, γίνεται με τοπική αναισθησία και κοστίζει μεταξύ 650 με 900 ευρώ.

Οι προσωπικές εμπειρίες γυναικών που το έχουν δοκιμάσει με επιτυχημένα αποτελέσματα, φαίνεται πως αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση των πλαστικών, που βλέπουν τις γυναίκες να συρρέουν μαζικά ζητώντας να κάνουν και οι ίδιες την μαγική ένεση που θα τις προσφέρει την απόλυτη απόλαυση.

Κι όπως όλα τα μη φυσικά πράγματα που μπαίνουν στο σώμα, έτσι και αυτή η ιδιαίτερη θεραπεία έχει τις παρενέργειες της. Οι πιο συνηθισμένες είναι οι μολύνσεις, η κατακράτηση ούρων αλλά και η συνεχής αίσθηση ερεθισμού!

Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για έναν οργασμό;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.