WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πόσο kinky πρέπει να γίνεις στο κρεβάτι;


6 Φεβρουαρίου 2013

KINKY-ΣΕΞ1.jpg

Ναι όντος στο κρεβάτι δεν υπάρχουν όρια. Μόνο αυτά που θέτεις εσύ και ο σύντροφός σου.

Ωστόσο, η υπερβολή δεν είναι πάντοτε ο καλύτερος σύμβουλος. Από την μια είναι ωραίο να είστε χαλαρές και πρόθυμες να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες  από την άλλη όμως να είσαι πάντα έτοιμη για όλα στο σεξ μπορεί να είναι το αντίθετο από αυτό που πραγματικά θέλει ο σύντροφός σου.

Τι μπορείς να κάνεις για να κρατηθεί μια ισορροπία;

Είστε δύο εκείνη τη στιγμή: Δούναι και λαβείν, υιοθετήστε το στο κρεβάτι σας. Φυσικά και θέλετε να τον ικανοποιήσετε αλλά τι γίνεται με την δική σας ικανοποίηση; Άφησέ τον να περιποιηθεί κι εσάς. Το να βλέπει την αντίδρασή σου και να ξέρει ότι σε ικανοποίησε δίνει τεράστια ώθηση στον εγωισμό του άνδρα και τον διεγείρει περισσότερο, κάνοντας τις νύχτες σας ακόμη πιο συναρπαστικές.

Μην μένετε στο προφανές: Νομίζεις πως ξέρεις πού θέλει να τον αγγίζουν, όμως μη ξεχνάς πως δεν έχει μια μόνη ερωτογενή ζώνη. Χάρισέ του μια πλήρη εμπειρία, δίνοντας προσοχή στο λαιμό, στα αφτιά και αλλού. Όταν δε γνωρίζει πού θα τον αγγίξεις μετά, αναγκάζεται να μαντέψει, κι αυτό παρατείνει την απόλαυσή του.

Μη γίνεσαι πολύ kinky: Μπορεί να είναι δελεαστική η δοκιμή μιας περίεργης ή νέας στάσης αλλά αν βγεις πολύ εκτός συνηθισμένων, θα τον κάνεις να σε κοιτά περίεργα και να αναρωτιέται. Να θυμάστε ότι αυτό που κάνει το σεξ απολαυστικό είναι επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, διαβάστε τις ανάγκες του συντρόφού σας και δράστε αναλόγως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.