WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αριθμολογία: Η πρόβλεψη της Τρίτης


12 Φεβρουαρίου 2013

Μία εβδομάδα που ξεκινά, με μια νοητή «αρχή» εφόσον, από την Δευτέρα είχαμε την δόνηση του αριθμού 1 και καταλήγουμε την Κυριακή στον αριθμό 7!

Ποικιλία και διαφορετικότητα , αναμειγνύονται τις ημέρες αυτές, εναλλάσσοντας τους αριθμούς, ανάμεσα στις κατηγορίες των Καρμικών και Κύριων αριθμών , με τις ευκολίες αλλά και τις δυσκολίες τους, μας δίνουν ευκαιρίες στην αγάπη, στη επίτευξη, στην επικοινωνία αλλά και στην εξέλιξη. Μια εβδομάδα που περιλαμβάνει και την γιορτή των ερωτευμένων, τονίζοντας ίσως την ιδιαιτερότητα στις σχέσεις και την ανάγκη μας να πειθαρχήσουμε έτσι ώστε να επιτύχουμε σχέσεις και δεσμούς με γερές βάσεις και θεμέλια!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013:

Η συνεργασία και η υπομονή είναι τα βασικότερα εφόδια για να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο, τόσο στην προώθηση της δουλειάς μας, όσο και στην ροή σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις. Η δόνηση του 11 για δεύτερη μέρα, ίσως φέρει εντάσεις, προκαλώντας θλίψη ή μελαγχολία. Ανταλλάξτε απόψεις, εκφράστε την αλήθειας σας στους άλλους, και εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας πριν χειριστείτε την κάθε κατάσταση.

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.