WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αριθμολογία: Η πρόβλεψη όλης της εβδομάδας


18 Φεβρουαρίου 2013

Καλή μας εβδομάδα!

Μετά το βροχερό Σαββατοκύριακο , το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι δυναμικό, με έντονες δονήσεις, παίζοντας σημαντικό ρόλο η δημιουργικότητα, η έκφραση και φυσικά, η επικοινωνία μας με τους άλλους είναι αυτό που ή θα μας βγάλει κερδισμένους ή χαμένους. Η εβδομάδα λοιπόν στην αρχή της απαιτεί κίνηση, εξέλιξη και «μοιράζει» ευθύνες σε όλους τους τομείς...

Η εμφάνιση δύο Κύριων αριθμών και δύο Καρμικών , ευτυχώς με καλούς χειρισμούς δεν θα μας επιφέρουν πολλές δυσκολίες. Εστιάστε στο να «ανοίξετε» τους ορίζοντες σας αποφεύγοντας τις σπατάλες ενέργειας!

Αναλυτικά η εβδομάδα....

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα 8 : Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή ενός δυναμικού αριθμού , δίνοντας μας την ώθηση να διεκδικήσουμε τόσο υλικά όσο και θέματα καριέρας στην καθημερινότητα μας. Η οργάνωση των πρακτικών θεμάτων , είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να μπορούμε να δράσουμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας με ένα πλάνο. Η δόνηση του 35 μας κάνει να μην μπορούμε να εστιάσουμε σε ένα στόχο, αλλά σε πολλούς. Η ψυχική δύναμη και η αντοχή είναι τα όπλα να παλέψουμε με ακεραιότητα και λόγω του 18, καλό είναι να δώσουμε σημασία και στα αισθήματα των άλλων. Δείξτε προσοχή στην υγεία σας και στο σώμα σας. Καλές οι φιλοδοξίες, αλλά προτεραιότητα έχει η θεραπεία της ψυχικής μας υγείας!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα 9 : Κι εφόσον την προηγούμενη ημέρα έχουμε θεραπεύσει «τα κακώς κείμενα», έχουμε πια την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τις εκκρεμότητες μας, αποφασιστικά , έστω κι αν έχουμε την αίσθηση ότι σηκώνουμε «ένα βαρύ σταυρό». Η δραματοποίηση των καταστάσεων δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτα ,μιας και τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά. Ο Καρμικός αριθμός 19 , ή θα μας δώσει την ώθηση να επιβληθούμε στους άλλους ή θα μας «γεμίσει» με ηττοπάθεια...Καλό θα ήταν να βρούμε την χρυσή τομή με ενεργητικότητα και λογική. Το μυστικό είναι να δράσετε με καλοσύνη και συμπόνια, πηγαίνοντας παρακάτω, ατενίζοντας το μέλλον. Δείξτε προσοχή στις διαρκείς μεταπτώσεις της διάθεσης σας!

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα 1 : Ο δεύτερος Καρμικός αριθμός , ο 10, της εβδομάδας είναι εδώ, δίνοντας μας όμως μια ανάσα αναγέννησης ίσως και αλλαγής μετά τον κόπο που είχαμε καταβάλει το προηγούμενο διάστημα. Η ευκαιρία να ξαναρχίσουμε νέες δραστηριότητες , με νέα δεδομένα, χτίζοντας αυτή τη φορά πάνω στις κατακτήσεις του παρελθόντος , ίσως από τη μία να μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση , αλλά από την άλλη λόγω του 20 να μας θέσει διλήμματα στον τομέα των προσωπικών σχέσεων ή συνεργασιών. Οι συναισθηματισμοί και το συγκινησιακό τοπίο , θα μας πάνε ένα βήμα πίσω. Πάρτε αποφάσεις και γυρίστε σελίδα όπου νιώθετε ανασφάλεια και φόβο!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα 2 : Η συνεργασία και η επαφή με τους άλλους είναι καταλυτικής σημασίας. Η δόνηση του αριθμού 2, μας τονίζει τις ανάγκες μας σε ισορροπία με τις ανάγκες των άλλων. Συμβουλές , συζητήσεις και ευχάριστες επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μας κάνουν καλό. Ο αριθμός 11, σαν Κύριος ίσως μας κάνει λίγο παραπάνω απαιτητικούς! Ο 21 από την άλλη μας δίνει την δυνατότητα της έκφρασης και του λόγου, έτσι ώστε να γίνουμε σαφείς και ίσως να καταφέρουμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Επίσης η μέρα ευνοεί τις εναλλακτικές θεραπείες, τον διαλογισμό , βρίσκοντας έτσι την γαλήνη του νου.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα 3 : Δημιουργικότητα και καλλιτεχνία σε συνδυασμό με κοινωνικές επαφές είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της ημέρας! Αισθανθείτε τον θετικό παλμό σε καθετί , ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα. Αποκολληθείτε από την θλίψη για όσα δεν καταφέρατε, και εστιάστε   σε ότι έχετε ήδη πετύχει. Ο αριθμός 22, μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε μορφή στις σκέψεις μας, να υλοποιήσουμε με την δύναμη της θέλησης, και μακρυά από συγκινησιακές εντάσεις να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας σε ότι μας δίνει ασφάλεια και σταθερότητα.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα 4 : Ένα σπιτικό Σάββατο μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα! Οικογενειακές συναντήσεις, γύρω από το τραπέζι, με ζεστασιά και γλυκά συναισθήματα. Ο χρόνος θα μοιραστεί ανάμεσα στις δουλειές που αφορούν το σπίτι - αλλά και σε ένα πιο «βαθύ» επίπεδο - στα θέματα που θέλουμε να απελευθερώσουμε από την ψυχή μας, να τα θεραπεύσουμε και να φύγουν μακρυά. Οι ρυθμοί θα είναι αργοί και ίσως κουραστικοί! Φροντίστε την υγεία σας , μην καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες από αυτές που αντέχετε. Φανείτε πιστοί σε πεποιθήσεις και ιδέες και οπλισμένοι και υπομονή, δεν θα χάσετε.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα 5 : Μετά τις συντηρητικές επιλογές του Σαββάτου, η τελευταία ημέρα της εβδομάδας μας βρίσκει με διάθεση, για εξόδους, παρέες και γενικά ότι περιλαμβάνει απολαύσεις και διασκέδαση. Ο αριθμός 41 συνωμοτεί με όλα τα παραπάνω και μας τα προσφέρει απλόχερα. Η ευμετάβλητη σκέψη μας, είναι ένα εφόδιο παραπάνω και σε συνδυασμό με την παραγωγικότητα και την δημιουργία θα έχουμε και υλικές ανταμοιβές στον εργασιακό τομέα. Νέες γνωριμίες ίσως φανούν θετικές σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο αριθμός 24 , μας υπενθυμίζει τις προσπάθειες που οφείλουμε πάντα να κάνουμε στον τομέα των σχέσεων για να αγγίζουμε πάντα την αρμονία στη ζωή μας. Όμως η βοήθεια πάντα έρχεται όταν δεν το περιμένουμε! Ακολουθείστε την διαίσθηση σας, η διορατικότητά σας είναι ένας μεγάλος σύμμαχος!

Όπως έλεγε και ο Harvey Mackay « Ένα όνειρο είναι μονάχα ένα όνειρο. Ένας στόχος είναι ένα όνειρο με σχέδιο και προθεσμία.»

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.