WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα κλισέ των σχέσεων που πρέπει να αποφύγετε


28 Φεβρουαρίου 2013

Άραγε υπάρχουν “νόμοι” που πρέπει να ακολουθήσετε στις πρώτες μέρες της σχέσης σας;

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να καταπιέζετε τον εαυτό σας για να στείλετε ένα μήνυμα, να τηλεφωνήσετε, να ζητήσετε ένα ακόμη ραντεβού. Κάνετε ότι αισθάνεστε και έτσι θα καταλάβετε αν πραγματικά αξίζει να είστε σε αυτή τη σχέση. Αποφύγετε κάποιους “νόμους” που υπάρχουν για το πώς να τον κάνετε να τρέχει από πίσω σας.

Περιμένετε μέχρι να απαντήσετε: Δεν απαντάτε άμεσα σε ένα μήνυμα που λάβατε από τον ενδιαφερόμενο, για να τον κάνετε να ανησυχήσει, να ζηλέψει. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να εκνευριστεί ή να καταλάβει ότι το κάνετε επίτηδες και να σας θεωρήσει ανώριμες;

Μην αναφέρετε τους πρώην σας: Δεν τον κάνετε να ζηλέψει, αντιθέτως τον κάνετε να βαριέται. Το παρελθόν σας, σας ανήκει και ενδιαφέρει μόνο εσάς. Δε νομίζω ότι εσείς θα θέλατε να ακούσετε για τις πρώην.

Μην το παίζετε και τόσο συναισθηματικές: Δεν υπάρχει λόγος να δείξετε έναν υπερευαίσθητο χαρακτήρα. Η δυναμική προσωπικότητα πάντα γοητεύει και ο άλλος σας θεωρεί πιο ώριμη.

Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε: Εφόσον θέλετε και πιστεύετε ότι σας ταιριάζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν υπάρχει λόγος να κρύψετε τα συναισθήματά σας. Σίγουρα πρέπει να σας πάρει κάποιο χρόνο για να καταλάβετε αν πραγματικά θέλετε και πρέπει να είστε με αυτόν τον άνθρωπο. Όταν το συνειδητοποιήσετε αυτό, εκφράστε το. Μην περιμένετε πάντα τα πρώτα βήματα από τον ενδιαφερόμενο.

Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό: Δεν πρέπει να δείξετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα από τον δικό σας. Σκεφτείτε ότι αν όλα πάνε καλά μεταξύ σας, δε θα μπορέσετε για αρκετό καιρό να παριστάνετε κάποια άλλη. Δείξτε από την αρχή τον πραγματικό σας εαυτό, θα καταλάβετε πιο εύκολα και εσείς αλλά και εκείνος αν πραγματικά ταιριάζετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.