WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το look που θα τον οδηγήσει στο κρεβάτι


24 Μαρτίου 2013

Τι πρέπει να φορέσετε, ποιο make up ταιριάζει, τι αξεσουάρ πρέπει να προσθέσετε για να έχετε ένα τέλειο βράδυ μαζί του;

Αν θέλετε να έχετε ένα τέλειο βράδυ και να ενθουσιάσετε το σύντροφό σας τότε κάνετε τις σωστές επιλογές για το look σας. Φροντίστε να είστε σπίτι νωρίτερα από το σύντροφό σας έτσι ώστε να έχετε χρόνο να προετοιμαστείτε.

Αρχικά λοιπόν κάνετε ένα μπάνιο, φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε να αποτριχωθείτε, διαλέξτε λοιπόν τα κατάλληλα αφρόλουτρα και απολαύστε το μπάνιο σας. Ενυδατώστε τον εαυτό σας, φορέστε την αγαπημένη του κρέμα, δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε και άρωμα, φροντίστε γενικότερα να μην έχετε έντονη μυρωδιά.

Στεγνώστε τα μαλλιά σας και αφήστε τα ατημέλητα, όπως ακριβώς ταιριάζει σε μία αισθησιακή, μοιραία γυναίκα. Στη συνέχεια προχωρήστε με το μακιγιάζ. Δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές, απλά καλύψτε διάφορες ατέλειες του προσώπου σας, τονίστε με μάσκαρα τις βλεφαρίδες σας, προσθέστε ελάχιστο ρουζ στα μάγουλά σας για να δείχνετε πιο φρέσκιες και ολοκληρώστε με κόκκινο κραγιόν. Προσέξτε, όλα πρέπει να είναι διακριτικά, μην το παρακάνετε με το make up, το κόκκινο κραγιόν είναι το μόνο στοιχείο που πρέπει να είναι έντονο. Είναι μία πινελιά στο μακιγιάζ που εκφράζει έντονο ερωτισμό.

Συνεχίστε με το styling. Επιλέξτε τα κατάλληλα εσώρουχα, αν ξέρετε το χρώμα που αρέσει στο σύντροφό σας τότε είστε σίγουρες για την επιλογές σας, αν πάλι όχι τότε το μαύρο χρώμα εσωρούχων είναι μία ασφαλής επιλογή. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε σετ, προσπαθήστε απλά να ταιριάζουν μεταξύ τους. Μπορείτε ακόμα και να μη φορέσετε σουτιέν για να είστε ακόμα πιο sexy. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να είναι άκρως sexy, τα πιο preppy style εσώρουχα κάποιες φορές είναι ακόμα πιο ωραία.

Μη μείνετε μόνο με τα εσώρουχα. Επιλέξτε ένα σατέν baby doll, δεν είναι απαραίτητο να είναι στο ίδιο χρώμα με τα εσώρουχά σας ή να είναι άκρως αποκαλυπτικό. Το σατέν ύφασμα ταιριάζει τέλεια στο ερωτικό σκηνικό, και έχει άψογη υφή που ξετρελαίνει τους άντρες. Προσέξτε επίσης να μην διαγράφονται τα εσώρουχα με το baby doll σας. Για παράδειγμα αν φοράτε μαύρα εσώρουχα μην επιλέξετε λευκό baby doll . Μπορείτε όμως να φορέσετε μαύρο, διάφανο baby doll και μαύρα εσώρουχα.

Γενικότερα όμως δεν πρέπει να είστε άκρως αποκαλυπτικές, έτσι ώστε να αφήσετε ορισμένα πράγματα στη φαντασία του συντρόφου της. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να γίνεται πιο ποθητές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.