WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αριθμολογία: Η πρόβλεψη της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου


1 Απριλίου 2013

Καλό μας μήνα!

Μια εβδομάδα που ξεκινά και έχει την ενέργεια ενός νέου μήνα, που στην κυριολεξία σηματοδοτεί μια νέα αρχή, εφόσον είμαστε κάτω από την επιρροή ενός μήνα 1, ο οποίος θα μας επιτρέψει να αναγεννηθούμε και να νιώσουμε ότι βαδίζουμε πάνω σε νέα δεδομένα.

Συνδυασμοί πιο ομαλοί μέσα στην εβδομάδα, με έλλειψη των Καρμικών αριθμών, πράγμα που φανερώνει μια πιο ανάλαφρη δόνηση, χωρίς πολλούς προβληματισμούς και δυσκολίες. Η εμφάνιση του Κύριου αριθμού 22 την Τετάρτη, αν ενεργήσουμε με σοφία, μπορεί να μας φέρει μόνο αποτελέσματα χειροπιαστά.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την εβδομάδα που μόλις ξεκινά!

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ημέρα 2: Τα έντονα συναισθήματα, οι ευαισθησίες και η ανάγκη για επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι αυτά που θα επικρατούν. Οι αντιθέσεις και η αστάθεια, ίσως μας κάνει να νιώσουμε ανασφάλεια στον τομέα των σχέσεων. Ίσως να νιώσουμε ότι οι άλλοι μας παραμελούν ή δεν ασχολούνται αρκετά μαζί μας. Ας εστιάσουμε όμως στο τι μπορούμε εμείς να προσφέρουμε στους άλλους και το αντίστροφο. Ο αριθμός 20 μας ωθεί να πάρουμε αποφάσεις, στο οποίο μας βοηθά και η δόνηση του αριθμού 1, αλλά και να δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες και στην ουσία των πραγμάτων, χωρίς να να παρασυρόμαστε μόνο από το «περιτύλιγμα». Επιλέγουμε λοιπόν υγιείς σχέσεις, απελευθερώνοντας τον εαυτό μας από προσγειωμένες μορφές και αντιλήψεις.

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ημέρα 3 : Η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της ημέρας. Οι ασχολίες με τα καλλιτεχνικά, συγγραφικά ή θέματα επικοινωνίας ευνοούνται. Οι νέες γνωριμίες , οι νέες συνεργασίες βρίσκουν περιθώριο να ευοδώσουν , αν δεν παρασυρθούμε μόνο από το συναίσθημα. Ο αριθμός 21 , σαν ενέργεια , έρχεται και μας φέρνει τύχη και επιτυχία. Ας εστιάσουμε στο να βλέπουμε με περισσότερη διορατικότητα τις αλλαγές που τυχόν έρχονται. Ας είμαστε «ανοιχτοί» να διδαχθούμε από τους άλλους και τις καταστάσεις στη ζωή μας. Ας εκμεταλλευτούμε την θετική ενέργεια του αριθμού 3, να νιώσουμε πιο ξέγνοιαστοι, με περισσότερη παιδικότητα και αγάπη!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ημέρα 4: Εργασία και χαρά στην κυριολεξία! Οι ενέργειες των αριθμών 4 και 3, μας ωθούν να «δουλέψουμε» πάνω σε θέματα που αφορούν το δημιουργικό αλλά και επικοινωνιακό μας κομμάτι, καθώς επίσης και στην οργάνωση των εκκρεμοτήτων και των εργασιών που έχουμε πάει πίσω στη ζωή μας. Με την επιπρόσθετη επιρροή του Κύριου αριθμού 22, μας βοηθά να «γειώσουμε» επιθυμίες και στόχους σε συνδυασμό με εναλλακτικές θεραπείες και διαλογισμό. Μέθοδοι που μπορούν να μας θεραπεύσουν και θέματα που αφορούν την υγεία μας ή τα παιδικά μας χρόνια , σε ψυχολογικό κομμάτι. Σταθερότητα και ασφάλεια, σε συνδυασμό με κούραση αλλά και κοινωνικές επαφές, οι οποίες ίσως να μας δώσουν μια νότα χαλάρωσης!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ημέρα 5 : Δραστηριότητα και εξέλιξη των καταστάσεων μας αποκαλύπτει η Πέμπτη. Μια ημέρα με μετακινήσεις , αλλαγές αλλά και θετικές εξελίξεις , κάνοντας μας να νιώθουμε ότι τα πράγματα «ξεκολλούν», με σταθερά και προσεχτικά βήματα. Ας ζήσουμε την κάθε στιγμή με πολύ ενέργεια και θετική σκέψη. Αποφύγετε να είστε αυστηροί με όσους δεν συμβαδίζουν με τις δικές σας απόψεις και ιδέες. Δώστε έμφαση στην ομιλία και στο γράψιμο, όσοι έχετε το ταλέντο. Επίσης μια μέρα σαν κι αυτή ευνοείται η θεραπευτική μας ικανότητα τόσο απέναντι στους άλλους , όσο και σε εμάς τους ίδιους. Κοινωνικές επαφές με φίλους σε σπιτική ατμόσφαιρα, θα μας κάνει να χαλαρώσουμε αλλά και να ζήσουμε στιγμές ανάλαφρες, μακρυά από πολλές σκέψεις!

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ημέρα 6 : Οικογένεια και υποχρεώσεις , έρχεται να μας υπενθυμίσει η ημέρα και ο αριθμός 24! Άνθρωποι από το κοντινό μας περιβάλλον, γονείς, παιδιά, αδέρφια, ακόμα και φίλοι, μας αναζητούν για την βοήθεια μας, την συμβουλή μας , ή απλά μας απασχολούν , κινητοποιώντας μας, να προσφέρουμε και αγάπη και υπηρεσία. Κίνηση και ξαφνικές εξελίξεις , κάνουν την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη! Φανείτε προσεχτικοί στις αντοχές σας, διότι από την τάση να προσφέρετε στους άλλους, χωρίς να θέλετε να χαλάσετε χατήρι κανενός, ίσως χάσετε να ανακαλύψετε ότι έχετε αφήσει τον εαυτό σας παραμελημένο! Μην αποζητάτε την τελειότητα από τους άλλους και μη προσπαθήσετε να τους αλλάξετε  Περάστε όμορφες στιγμές, απολαύστε την κάθε στιγμή, μακρυά από υπερβολές.

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ημέρα 7: Χαλάρωση και ανάγκη για ξεκούραση μας επιβάλλει η ημέρα. Η φύση, η άσκηση, μια πιο ελαφριά διατροφή είναι τα πρώτα βήματα για να επιτύχουμε εσωτερική ευεξία και υγεία. Έχουμε την αίσθηση ότι θέλουμε να απομονωθούμε και να «ξεκαθαρίσουμε» θέματα μέσα μας, για να μπορέσουμε να βρούμε την ηρεμία μας και την εσωτερική μας γαλήνη. Αποφύγετε κάθε είδους πρόγραμμα, ωράριο και περιορισμό. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, με αγαπημένα πρόσωπα, δημιουργώντας θαλπωρή και αγάπη. Οι εναλλακτικές θεραπείες, ο διαλογισμός, θα μας βοηθήσουν να διδαχτούμε από το παρελθόν, και να θεραπεύσουμε το παρόν!

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ημέρα 8 : Ύλη και πνεύμα σε ισορροπία...Προσπαθούμε να διευθετήσουμε θέματα πρακτικά, οικονομικά και ότι γενικότερα αφορά κτήσεις και φιλοδοξίες. Αν και ημέρα ξεκούρασης και ανάπαυσης η Κυριακή, η αίσθηση ότι πρέπει να οργανωθούμε και να βάλουμε πρόγραμμα και στόχους σε σειρά. Οι εμπειρίες του παρελθόντος αλλά και οι τυχόν δυσκολίες , μας ωθούν να φανούμε πιο δυνατοί, βρίσκοντας νέους τρόπους να αναλύσουμε τα πράγματα, συνδυάζοντας λογική και πνεύμα. Η μέρα μας διδάσκει ότι εκεί που δεν έχει απαντήσεις η λογική, το πνεύμα συνεχίζει την εξήγηση και την ανάλυση του. Εμπιστοσύνη με ακεραιότητα και θάρρος θα είναι οι σύμμαχοι μας, για να ξεκαθαρίσουμε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και επιτεύγματα  Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για οικονομικά ρίσκα με απερισκεψία και επιπολαιότητα. Φανείτε πρόθυμοι απέναντι στους άλλους να εξηγήσετε τις απόψεις σας με ψυχραιμία και διάθεση κατανόησης.

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.