WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πολυγαμικός τύπος: «Player ή cheater»


7 Απριλίου 2013

Η κατηγορία «γυναικάς ή πολυγαμικός» κρύβει μια μεγάλη παγίδα, καθώς έχουν ενταχθεί σ’ αυτήν οι «παίκτες» αλλά και οι «ψεύτες». Πώς μπορείτε να τους διακρίνετε;

Οι άντρες αγαπούν το φλερτ και το «κυνήγι». Κάποιοι όταν επιλέξουν τη σύντροφο που τους αρέσει και ερωτεύονται αποφασίζουν να μείνουν πιστοί στην επιλογή τους. Κάποιοι άλλοι όμως, δεν θέλουν τις δεσμεύσεις, επιλέγουν να είναι ελεύθεροι σ’ ένα συνεχές παιχνίδι dolce vita. Μπορεί κάποια στιγμή να βρουν μια σύντροφο που θέλουν πολύ, αλλά το πάθος τους δεν τους αφήνει να μείνουν πιστοί. Εδώ είναι η μεγαλύτερη διαφορά με τους «ψεύτες». Οι παίκτες είναι ξεκάθαροι από την αρχή. Αντιθέτως, οι «ψεύτες» δεν έχουν τη δύναμη να παραδεχτούν το πάθος τους και κρύβονται πίσω από το ρόλο του «μονογαμικού» συντρόφου. Παρουσιάζουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του Mr Perfect αλλά δεν είναι η πραγματική τους ταυτότητα. Στην πραγματικότητα, θα ήθελαν να είναι players αλλά δεν έχουν το θάρρος να το πουν.

Ωστόσο, κάποιοι ισχυρίζονται πως οι άντρες είναι πιστοί όσο οι επιλογές τους το επιτρέπουν. Για παράδειγμα, ένας αντικειμενικά όμορφος άντρας είναι ποθητός από πολλές γυναίκες. Η σύντροφός του όμως θα πρέπει να παίξει καλά το παιχνίδι της διεκδίκησης προκειμένου να τον έχει. Το ίδιο ισχύει όταν ένας άντρας αποκτήσει τη φήμη του καλού εραστή. Ποια γυναικά δεν θέλει έναν τέτοιο άντρα δίπλα της;

Το θέμα όμως είναι πως δεν φταίει ο παίκτης αλλά το παιχνίδι. Μην κατηγορείτε εκείνον για αυτό που είναι αλλά ψάξτε το λόγο που θέλετε να παίξετε εσείς το παιχνίδι αυτό. Στην περίπτωση του «ψεύτη» πάντως έχετε όλες σας τις αισθήσεις σ’ εγρήγορση, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αδυναμία του. Να θυμάστε, πως κανένας από τους δυο δεν αλλάζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.