WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 μύθοι για το πρώτο ραντεβού


9 Απριλίου 2013

Απομυθοποιήστε τους κανόνες του πρώτου ραντεβού.

Γνωρίζετε κάποιον σε ένα μπαρ, διαδικτυακά ή μέσω ενός φίλου σας. Η χημεία είναι ιδανική μεταξύ σας και θεωρείται ότι θέλετε να προχωρήσετε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Κανονίζετε λοιπόν το πρώτο ραντεβού και νιώθετε ότι το πάθος είναι έντονο. Οι δρόμοι οδηγούν σε μία βραδιά υπέροχου sex.

Απομυθοποιήστε λοιπόν τα εξής:

Δε θεωρείται one night stand: Είστε δύο ενήλικοι άνθρωποι που ξέρετε τι θέλετε. Κανονίσατε λοιπόν ένα ραντεβού και η βραδιά κατέληξε στο κρεβάτι. Δεν τον συναντήσατε έξω και είπατε να περάσετε το βράδυ μαζί.

Σε καμία περίπτωση μη ντραπείτε να ζητήσετε προφυλάξεις: Πάνω από όλα σκεφτείτε λογικά και μην έχετε στερεότυπα στο μυαλό σας. Επειδή είστε γυναίκα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαιτήσετε safe sex.

Δεν θα σας θεωρήσει ανήθικη αν του ζητήσετε εσείς να συνεχίσετε το βράδυ: Ισχύει πάλι ο κανόνας, ότι είστε ενήλικη και ξέρετε τι θέλετε. Δεν υπάρχουν taboo μεταξύ των δύο φύλων στις μέρες μας.

Το στοματικό sex επιτρέπεται: Στον έρωτα επιτρέπονται όλα. Από τη στιγμή που η βραδιά οδηγήθηκε στο sex αφεθείτε και περάστε ένα τέλειο βράδυ.

Είναι καλή ιδέα να πάτε σπίτι σας: Μην ντραπείτε να προτείνετε το σπίτι σας, καθώς αυτό είναι και ένα μέρος που είστε πιο ασφαλής. Δεν τον γνωρίζετε και αρκετό καιρό, θα είστε πιο ασφαλής στο σπίτι σας λοιπόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.