WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Weekend Sex


13 Απριλίου 2013

Μερικές ιδέες για sex το Σαββατοκύριακο.

Μέσα στην εβδομάδα η πίεση και η έλλειψη χρόνου λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σαμποτάρει (με επιτυχία τις περισσότερες φορές) την ερωτική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν είναι μια ευκαιρία για ένα δυναμικό come back!

Δείτε παρακάτω 5 προτάσεις:

Κάντε του στριπτίζ: Ναι μπορεί να φαντάζει ξεπερασμένο και να σκέφτεστε ποιος έχει όρεξη για κάτι τέτοιο. Όμως, μην ξεχνάτε πως είναι σταθερή αξία. Κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί στη θέα μιας γυναικάς που λικνίζεται αισθησιακά αφαιρώντας σιγά σιγά τα ρούχα της.

Εναλλακτικό σεξ: Μην απορείτε και δοκιμάστε το! Την ώρα που κάνετε σεξ, σταματήστε τον ανά διαστήματα για να του κάνετε στοματικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πιθανότατα το session δεν θα διαρκέσει πολύ. Αλλά δεν πειράζει, μπαίνετε γρηγορότερα στο δεύτερο γύρο.

Αιφνιδιάστε τον: Εκεί που θα είναι αμέριμνος, αιφνιδιάστε τον ευχάριστα. Δείξτε του ότι τον θέλετε «εδώ και τώρα». Δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθεί.

Μπάνιο: Μπείτε στο μπάνιο μαζί του. Απλώστε στα χέρια σας μπόλικο σαπούνι και ενώ στέκεστε από πίσω του, αυνανίστε τον. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το πρωινό της Κυριακής σας. Φυσικά, η συνέχεια είναι δική σας.

Βασανίστε τον: Ξεκινήστε να τον φιλάτε αισθησιακά. Δέστε του τα μάτια και αφήστε την φαντασία του να μαντέψει την επόμενη σας κίνηση. Θα τον εξιτάρει χαρίζοντας του μια έντονη εμπειρία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.