WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μη βιαστείτε για το επόμενο βήμα


19 Απριλίου 2013

MONAΞΙΑ.png

Είναι πολύ σημαντικό μετά από ένα χωρισμό να μείνεις για λίγο μόνη σου.

«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» λέει μια παλιά παροιμία. Σκεφτείτε για λίγο πόσο δίκαιο μπορεί να κρύβει η φράση αυτή. Αν βγαίνετε από μια μακροχρόνια σχέση είτε πρόκειται για δική σας επιλογή είτε όχι, είναι σημαντικό να μείνετε μόνοι. Μπορεί στην αρχή να νιώθετε ανασφάλεια εκτός σχέσης αλλά γρήγορα θα καταλάβετε πόσο κερδισμένες είστε.

Διαβάστε παρακάτω μερικούς λόγους που δεν πρέπει να βιαστείτε:

•Είσαι επιτέλους ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις. Να φλερτάρεις, να γνωρίσεις νέα άτομα και εμπειρίες. Δεν έχεις να σκεφτείς τι θα κάνει το άλλο σου μισό. Είσαι εσύ και μόνο εσύ, ως Ένα.

•Ως ένα λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να βελτιωθείς, να εξελιχθείς, να κάνεις νέα πράγματα. Να βρεις τις ισορροπίες σου. Παίρνεις χρόνο και κοιτάς τα λάθη σου, τι θες να αλλάξεις και τι όχι. Ποια είναι τα θέλω σου και οι ανάγκες σου. Μήπως, κάποιες από αυτές είχες θυσιάσει στο όνομα της συντροφικότητας;

•Μπορείς να κοινωνικοποιηθείς και πάλι. Υπάρχουν κάποια άτομα που είχες χάσει επαφή λόγω της βαρύτητας που είχες δώσει στη σχέση σου.

•Αν μπεις σε μια σχέση χωρίς να έχεις βρει τον εαυτό σου, πολύ πιθανό είναι να πέσεις στην παγίδα των συγκρίσεων. Είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον πρώην; Με υψηλό κίνδυνο να γυρίσεις στα παλιά.

•Δεν είναι τυχαίο, που όποια γυναίκα χωρίζει μετά από λίγο καιρό φαίνεται πιο όμορφη! Μπαίνεις και πάλι στο παιχνίδι γεγονός που σου δίνει το κίνητρο να προσέξεις τον εαυτό σου και να βελτιώσεις την εικόνα σου.

Απέφυγε λοιπόν τις βιαστικές κινήσεις και απόλαυσε την μοναξιά σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.