WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7+1 μέρη για να τον συναντήσετε


26 Απριλίου 2013

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά 8 μέρη για να συναντήσετε το σύντροφό σας.

Αν είστε single αρκετό καιρό, δεν θέλετε να περιμένετε το καλοκαίρι και επιθυμείτε μια σχέση τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε να επισκέπτεστε κάποια από τα παρακάτω μέρη ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τα προσωπικά σας κριτήρια.

  • Καταστήματα με είδη για το σπίτι, εργαλεία και το κήπο: Μια ιδέα αν θέλετε να γνωρίσετε ένα άντρα που ξέρει να «στηρίζει» το σπίτι του.
  • Κατάστημα με ποδήλατα: Εκεί θα συναντήσετε ένα αθλητικό τύπο με οικολογική συνείδηση. Αν συμφωνείτε και εσείς με την ιδέα αυτή μπορείτε να κλείσετε ραντεβού βόλτα με τα ποδήλατα σας.
  • Pet store: Αν η αγάπη σας για τα ζώα σας ξεπέρνα και το θεωρείτε βασικό κριτήριο επιλογής, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε ένα τέτοιο κατάστημα για να πάρετε τροφή για το κατοικίδιο σας, προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτική.
  • Μουσεία, εκθέσεις ζωγραφικής: Αν είστε fan της τέχνης, της κουλτούρας και τα ενδιαφέροντα σας εστιάζονται σ΄αυτούς τους τομείς, τότε ξεκινήστε να ενημερώστε καλύτερα για τα καλλιτεχνικά της πόλης σας.
  • Υγιεινής διατροφής: Οι άντρες που προσέχουν την διατροφή τους σημαίνει πως σίγουρα θα έχουν καλό σώμα αλλά επίσης δείχνουν πως αγαπούν και προσέχουν τον εαυτό τους. Τι θα λέγατε να βάζατε τα βιολογικά προϊόντα στη διατροφή σας.
  • Βιβλιοπωλεία: Ένα βιβλίο μπορεί να κρατήσει πολύ καλή συντροφιά, ωστόσο ένας γοητευτικός μαζί με ένα βιβλίο μπορεί να κρατήσει καλύτερη. Επισκεφτείτε λοιπόν μεγάλα βιβλιοπωλεία και διαλέξτε ένα καλό βιβλίο. Καθίστε στο καφέ του και απολαύστε το διάβασμα. Προσοχή μην αφοσιωθείτε στο διάβασμα.
  • Πισίνα: Ναι, εδώ είστε προνομιούχες. Πρώτον έχετε πολύ ξεκάθαρη εικόνα του τι διαλέγετε, δεύτερον έχετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τη φόρμα σας σε καλή κατάσταση.
  • Στο μετρό: Μην σας φαίνεται περίεργο. Πολλοί γοητευτικοί business man επιλέγουν το μετρό για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Μήπως δεν είχατε δώσει την πρέπουσα προσοχή; Πριν απορρίψετε την πρόταση δώστε μια ευκαιρία την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το μετρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.