AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 παγίδες που πρέπει να αποφύγει μια νέα single


6 Ιουνίου 2013

SINGLE.jpg

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να σκεφτείτε «flight or fight;"

Μόλις χωρίσατε και είστε πάλι ελεύθερες και έτοιμες για την αναζήτηση του επόμενου συντρόφου. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη μερικές φράσεις-παγίδες, ώστε να ξέρετε πως θα πρέπει να φερθείτε.

Ξέχασε να βγάλει τη βέρα: Ναι, ακούγεται λίγο περίεργο για το 2013, αλλά υπάρχουν μερικοί άντρες και για την ακρίβεια παντρεμένοι άντρες, που κυκλοφορούν ελεύθεροι εκεί έξω, φλερτάροντας. Ότι δικαιολογία να πει, ότι δεν είναι δικό του ή ότι είναι πολύ ρομαντικός και η βέρα αυτή είναι των γονιών του, μην το πιστέψετε. Να θυμάστε «If the tiger’s got stripes, he’s a tiger!»

«Η πρώην μου ήταν τρελή»: Ένας άντρας οποίος κατηγορεί την πρώην του και αναλύει όλο το βράδυ για πώς τις φέρθηκε και τι του έκανε, καταλαβαίνετε πως κάτι δεν πάει καλά. Βρείτε μια καλή δικαιολογία και απομακρυνθείτε.

Είναι παντρεμένος, αλλά δεν κοιμούνται μαζί εδώ και χρόνια: Μην μπλέξετε καλύτερα, αν είναι παντρεμένος αλλά δεν είναι ερωτευμένος ή δεν έχει καμία επαφή με τη γυναίκα του, γιατί είναι ακόμη μαζί;

Αρχίζει να πλέκει το εγκώμιο του: Τι γίνεται όταν ξεκινά να μιλά και ξεχνά να σταματήσει; Προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει με τα περιουσιακά του στοιχεία, ακριβό αμάξι, διακοπές κτλ και αφού μιλάει μισή ώρα μόνος του, ξαφνικά σας ρωτάει «Τελικά, θύμισε μου το όνομα σου;» Που είναι η παγίδα; «A gorilla beating his chest doesn’t need a mate, he needs a mirror.»

Ο τέλειος τύπος: Είναι cool και σε γενικές γραμμές φαίνεται φυσιολογικός. Συζητάτε μαζί του αρκετές ώρες και φαίνεται σαν μην πέρασε ούτε λεπτό. Έχει πράγματα να σας πει και η θεματολογία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Στο τέλος, σας λέει πως χάρηκε για την γνωριμία και αν θέλατε να του δώσετε το τηλέφωνο σας για να ξαναβγείτε. Εσείς ενθουσιασμένη για το πόσο τυχερή είστε, γυρνώντας στο σπίτι ψάχνετε πληροφορίες για εκείνον στα social media. Προς μεγάλη σας έκπληξη, cover photo έχει την κοπέλα του αγκαλιά, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ναι η ερώτηση: «Γιατί;» είναι μια καλή επιλογή.