WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Swimwear & Sex: Τι αποδεικνύει η επιλογή του;


6 Ιουνίου 2013

Πριν λίγες μέρες το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα. Είναι γεγονός πως όλοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού νιώθουν πιο χαλαροί, είναι ευδιάθετοι και με έντονη διάθεση για φλερτ. Τα beach bar είναι πλέον το σημείο συνάντησης. Προσοχή, την ώρα που θα είστε χαλαρές στην ξαπλώστρα σας απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, παρατηρήστε διακριτικά τον τύπο που θέλετε. Ποιος όμως θα είναι ο κατάλληλος; Η επιλογή του μαγιό του θα σας βοηθήσει.

Δείτε παρακάτω τις κατηγορίες:

  • Speedo: Επιτρέπεται μόνο γύρω από την πισίνα και λίγο πριν τον αγώνα polo. Στην παραλία μια τέτοια εμφάνιση, προκαλεί παρεξηγήσεις. Συνήθως, η επιλογή αυτή θέλει να τονώσει το μεγάλο τους Εγώ. Το σεξ εστιάζεται μόνο σε εκείνο και τη δική του ικανοποίηση. Με άλλα λόγια, απόλαυση καμία για εσάς.
  • Εσώρουχα μέσα από μαγιό: Δεν πρέπει να υπάρχει λογική για την επιλογή αυτή. Εκτός, αν κάποιος το ξέχασε και οι υπόλοιποι πίστεψαν πως είναι το trend του καλοκαιριού. Σε κάθε περίπτωση, το θέαμα δεν είναι ελκυστικό αλλά αστείο.
  • Οι σερφίστες: Ναι το φαρδύ μαγιό του σερφίστα με τις άψογες σωματικές αναλογίες, ψηφίζεται ως η τέλεια επιλογή. Το σεξ μαζί τους είναι συναρπαστικό. Ο λόγος, είναι ότι έχουν μάθει να περιμένουν για το καλό κύμα. Θέλει προσοχή να τους ξεχωρίσετε, καθώς τα μαγιό αυτά είναι αρεστά και από τους υπόλοιπους λουόμενους.
  • Γυμνιστές: Ναι, έχουν μια δική τους φιλοσοφία. Η αίσθηση της ελευθερίας και η επαφή με την φύση, τους ξυπνά άλλα ένστικτα. Οι γυμνιστές κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, όσον αφορά την «έρευνα αγοράς». Όπως, καταλαβαίνετε δεν έχουν να φοβηθούν και να κρύψουν κάτι. Οι παραλίες γυμνιστών είναι συνήθως ήρεμες και ερημικές. Εκεί για ένα περίεργο λόγο, ο χρόνος μοιάζει να σταματά. Οι τύποι είναι πιο χαλαροί και ερωτεύσιμοι. Για να είστε εκεί, σίγουρα αναζητάτε και εσείς μια μοναδική εμπειρία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.