WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σε τι φάση είναι;


17 Ιουνίου 2013

Τι γίνεται με τον “Μr. New Entry” που μόλις γνωρίσατε;

Είστε σε καλοκαιρινό mood, χαλαρή και ανοιχτή σε νέες προτάσεις και φλερτ. Γνωρίζετε ένα ενδιαφέρον τύπο. Η επικοινωνία είναι πολύ καλή, συζητάτε για διάφορα θέματα και οι σκέψεις, τα πιστεύω και τα θέλω του, πολύ κοντά στα δικά σας. Και εκεί που λέτε μήπως να τον τοποθετούσα στην κατηγορία «Mr. Right» σας λέει «Είμαι σε περίεργη φάση» και τα πράγματα μπερδεύονται περισσότερο.

Ψυχραιμία, δείτε παρακάτω τρεις περιπτώσεις και καταλήξτε στα δικά σας συμπεράσματα:

Είμαι σε φάση σχέσης: Εδώ τα πράγματα είναι μια χαρά, αρκεί να εκπέμπετε και εσείς στο ίδιο μήκος κύματος. Αν λοιπόν είστε έτοιμες, αφήστε το χρόνο να σας φέρει πιο κοντά, γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον και μετά προχωρήστε όπως εσείς θέλετε.

Δεν είμαι σε φάση σχέσης: Λοιπόν, στο άκουσμα της φράσης αυτής πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Παρερμηνείες, λάθος αποκωδικοποίηση του μηνύματος, γρήγορα συμπεράσματα, οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Όταν σας το δηλώνει εξαρχής ότι δεν θέλει σχέση, μη προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη. Συνήθως, αυτό δεν αλλάζει καθώς για να το δηλώνει έχει ανάγκη από προσωπικό χρόνο και χώρο. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση γνωρίζοντας σας καλύτερα, να μπει σε «φάση για εσάς». Αλλά, αφήστε τον να το επιλέξει μόνος του, (αν είστε ακόμα και εσείς εκεί).

Σε αφασία: Εδώ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ανήκει πιθανότητα στην κατηγορία των σύγχρονων "Πήτερ Παν". Καλύτερα, να μην ασχοληθείτε καθόλου. Ο συγκεκριμένος τύπος δεν μπορεί να μπει σε καμία κατηγορία, γιατί απλά θέλει να είναι συνεχώς διαθέσιμος. Δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει και ειδικά άμεσα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.