WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πρωινό ή βραδινό sex;


18 Ιουνίου 2013

Και γιατί όχι και τα δύο;

Αρχικά θα πρέπει να ξέρετε ότι εξαρτάται από τον σύντροφο που έχετε δίπλα σας. Αν το πρωί τα κάνει όλα βιαστικά, είναι δύσκολο να ανταποκριθεί στις ορέξεις σας. Αν πάλι δουλεύει μέχρι αργά, το βράδυ θέλει να αγκαλιάσει το μαξιλάρι του μόνο. Από την άλλη είναι και κάποιοι άντρες που δεν τους σταματάει τίποτα. Όποτε θέλετε, ό,τι ώρα θέλετε, όπου θέλετε. Παρεπιμπτόντως σε αυτή την περίπτωση έχετε πιάσει jack pot. Μην παραπονεθείτε και σε καμία περίπτωση μην το χάσετε.

Σε αυτό βέβαια συμβάλλετε και εσείς, με ένα striptease, με κάποια ερωτικά παιχνίδια ακόμα και με κάποια μηνύματα που του στέλνετε στο κινητό του θα του αυξήσετε την όρεξη και τη φαντασία.

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που επικρατεί η χαλαρότητα και η ευχάριστη διάθεση, η όρεξη σας για sex πρέπει να είναι έντονη. Τότε υπάρχει η πιθανότητα να χαθεί το μέτρο και το όριο. Υπάρχουν όμως όρια στο sex; Το καλοκαίρι πρέπει να πρωταγωνιστεί στη σχέση σας η ερωτική επαφή. Αν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, αναρωτηθείτε.

Αφήστε στην άκρη taboo, ανασφάλειες, φοβίες και αφεθείτε. Ένα πρωινό sex θα σας αναζωογονήσει και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Θα σας δώσει ενέργεια για όλη την υπόλοιπη ημέρα σας και σίγουρα ο σύντροφός σας θα σας έχει στο μυαλό του.

Από την άλλη το βράδυ τα πράγματα αλλάζουν. Μπορεί να έχετε μία κουραστική ημέρα, αλλά όταν γυρίσετε σπίτι σας και χαλαρώσετε μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ερωτικό παιχνίδι. Για περισσότερη απόλαυση επιλέξτε να βγείτε για ένα ποτό, να ανταλλάξτε τα νέα σας, να μιλήσετε και όσο περνάει η βραδιά να περάσετε στην αντεπίθεση. Ξεκινήστε να τον φλερτάρετε, διεκδικώντας μία βραδιά πάθους και έντασης.

Η απόλαυση σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένη. Με άλλα λόγια στο χέρι σας είναι, απολαύστε το καλοκαίρι σας με κάθε τρόπο…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.