WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σ’ ένα φτηνό ξενοδοχείο...


5 Ιουλίου 2013

Και why not;

Η αλήθεια είναι πώς όλα πρέπει να γίνονται κάτω από κάποιες συνθήκες. Είναι αυτό που λέμε το σωστό timing. Από την άλλη πάλι, μια πλευρά υποστηρίζει πως το timing υπάρχει αλλά χώρος δεν υπάρχει. Και εδώ που τα λέμε έχουν ένα δυνατό point.

Ας δούμε ποιο αναλυτικά το θέμα. Πώς μπορεί να επιλέξει κανείς ξενοδοχείο; Και δεν μιλάμε για τις καλοκαιρινές διακοπές. Πώς θα δεχτείτε την πρόταση; Αν και αυτό είναι εύκολο, καθώς η απάντηση εξαρτάται τόσο από τον τρόπο που θα γίνει όσο και από την επιλογή του ξενοδοχείου.

Έχουμε λοιπόν τα εξής:

Luxury ξενοδοχείο: Η πρόταση έχει γίνει με διακριτικότητα και με πολύ έξυπνο τρόπο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται είτε κάπου κεντρικά είτε είναι παραθαλάσσιο. Επίσης, η κράτηση έχει γίνει για όλο το βράδυ και περιλαμβάνει δείπνο στο δωμάτιο κτλ. Αν λοιπόν, οι συνθήκες είναι αυτές, τότε φυσικά να πείτε το ναι. Διότι, ο ερωτικός σύντροφος είναι gentleman και πρόθυμος να σας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά.

Αλυσίδα γνωστών φτηνών ξενοδοχείων: Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Για την εμπειρία, γιατί σας έπιασε λάστιχο απ’ έξω και είπατε να εκμεταλλευτείτε, όπως και να το θέσει κανείς το «Γιατί;» στην περίπτωση αυτή παραμένει κυρίαρχο.

Επιλογή ξενοδοχείου ως έσχατη λύση: Έχετε βγει περνάτε υπέροχα και δεν θέλετε με τίποτα να τελειώσει εκεί η βραδιά. Ωστόσο, η οικονομική κρίση σας έχει κάνει και τους δύο «φιλοξενούμενους» στο πατρικό σας. Το αυτοκίνητο δεν βολεύει και το ξενοδοχείο είναι μονόδρομος. Στην περίπτωση αυτή, επιλέξτε από κοινού ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο και ευχαριστηθείτε την βραδιά σας. Αν και από τις περιγραφές του σκηνικού τίποτα δεν είναι ικανό να σας την χαλάσει.

Φτηνό ξενοδοχείο από επιλογή: Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που το βρίσκουν διασκεδαστικό. Ανεβάζει την ερωτική τους διάθεση και την αδρεναλίνη στα ύψη. Πώς κάποιες φορές σας αρέσει να φάτε βρόμικο; Ειδικά, μετά από ένα καλό ξενύχτι. Κάτι παρόμοιο ισχύει και στην περίπτωση αυτή. Το θέμα είναι να εκφράζει και τις δύο πλευρές και να μην κάνετε πότε κάτι που δεν σας αρέσει.

Σε κάθε choice πάντως, have fun!

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.